Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

La sfârșitul secolului XVII, odată cu popularizarea cafelei în Franța, numărul de cafenele a început să crească rapid. Francezii adorau să își bea cafeaua în aer liber în drum spre locul de muncă sau să se relaxeze seara la un pahar de vin. Întrucât spațiile pentru amenajarea unei terase erau înguste, cafenelele au introdus mese mici pentru 1-3 persoane. Café Procope, cea mai veche cafenea din Paris, s-a distins de cârciumile sărăcăcioase și întunecate prin mobilierul ales, ce includea mici mese cu blat de marmură și prin decorațiunile interioare deosebite (picturi murale, oglinzi mari).

Spre finalul secolului XIX, încep să apară bistro-urile, spații desemnate pentru cei care doreau să bea și să ia o gustare rapid. În Parisul anilor 1920-1930 mesele cu blat de marmură și suport din fier erau adesea văzute în interiorul acestor mici restaurante și la terasele improvizate pe trotuarele din fața bistro-urilor.

În prezent, mesele teraselor cafenelelor, cofetăriilor, bistro-urilor, grădinilor de vară sunt adesea realizate din blat de lemn, sticlă sau plastic. Într-adevăr, este o opțiune mai ieftină pe termen scurt și mediu, dar nimic nu se compară cu frumusețea și rafinamentul marmurei sau granitului.

Ne-am propus să readucem în prim plan rafinamentul de altă dată cu această colecție de mese cu blat de marmură sau granit și cadru din fier forjat. Elegante, cochete, aceste mese reprezintă un element de design cu multiplă funcționalitate, pentru cei care pun preț pe calitate și distincție. În plus, reprezintă o soluție avantajoasă pe termen lung datorită rezistenței și durabilității materialelor.

 

 

 

Măsuțe de Cafea sau Ceai pentru Grădină / Terasă Curte / Balcon

Cui nu-i place să își petreacă dimineața în grădină sau în curtea casei savurând o cafea? Sau o după-amiază în aer liber alături de familie ori prieteni la un ceai, un suc sau un pahar de vin?

măsuță cu blat din marmură sau granit este un element de decor atrăgător și practic pentru momentele de relaxare în grădina sau curte.

Suprafața lucioasă și netedă, în culori unicat „pictate” de natură, ale blatului din marmură sau granit, în contrast cu picioarele și cadrul din fier forjat ale mesei, îți transformă grădina / curtea într-un spațiu cochet, romantic, stilat.

Suportul din fier forjat asigură stabilitate în fața vântului puternic, iar blatul din granit sau marmură este rezistent la erodare, intemperii.

Transformă orice spațiu exterior, oricât de mic, chiar și un balcon de apartament, în zona ta de relaxare cu ajutorul unei mese tip-consola și un scaun confortabil! Blatul semirotund al mesei permite sprijinirea de un perete sau dulap. Cei care au un balcon deschis își pot crea astfel un colt de relaxare în mijlocul unui oraș mare și aglomerat.

Masa-consolă poate fi amplasată în colțul tău de relaxare din grădină / curte / balcon, in lateralul canapelei de grădină sau în interior, în fața colțarului din bucătărie.

Masa tip consolă are un rol practic, putând fi folosită ca măsuță de cafea, măsuță pentru holul de la intrare, suport pentru vaze deosebite cu flori sau obiecte de artă.

Măsuțe Bistro / Cafenea pentru Exterior sau Interior

Măsuțele din colecția noastră se aseamănă cu mesele bistro tradiționale din Franța. Sunt cochete, rafinate și în același timp robuste, fiind ideale atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Clienții vor fi încântați să savureze o cafea sau o prăjitură în aer liber sau în interior la o astfel de masa cochetă, cu o muzică relaxantă pe fundal.

Mesele cu blat rotund sunt perfecte pentru o conversație în doi, iar mesele cu blat semirotund sunt ideale pentru o persoană, putând fi sprijinite de peretele exterior al cafenelei, neocupând astfel mult spațiu.

Măsuțele sunt perfecte și pentru petreceri în aer liber, facilitând accesul rapid la băuturi și gustări.

Mesele cu blat din granit sau marmură și cadru din fier forjat @VINCA se caracterizează prin:

  • [Calitate Înaltă] Cadrul de fier forjat asigură robustețe, în timp ce blatul din granit / marmură este rezistent și ușor de curățat. Odată impermeabilizat, blatul din piatră naturală nu se pătează, nu se zgârie și devine hidrorepelent.
  • [Multi-funcționalitate] Mesele adaugă un plus de stil spațiilor private și publice, servind ca masă de cafea sau ceai, masă pentru gustări, ori ca suport pentru obiecte decorative. Se pretează atât pentru exterior, cât și pentru interior.
  • [Design] Cu un aer retro, clasic, aduc un plus de distincție oricărui spațiu. Dacă îți dorești o masă deosebită, unicat, pentru grădină sau balcon, pentru terasa cafenelei sau a cofetăriei, mesele VINCA sunt alegerea potrivită.

 

Vezi toate modelele disponibile în stoc aici: https://www.vinca.ro/mobilier-marmura-granit/mese

Vinca îți pune la dispoziție o gamă largă de: blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin la cele mai bune prețuri pentru amenajări impecabile și durabile.  

Preluăm și comenzi personalizate. Suntem importatori și distribuitori de marmură, granit, travertin și dispunem de o secție de tăiere și prelucrare a pietrei. Colaborăm cu un furnizor pentru realizarea cadrului / picioarelor din fier forjat. Dacă ai deja un cadru, îți furnizăm doar blatul la dimensiunile necesare. Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț personalizată!

Te interesează și alte produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, tavă servire marmură, piatră decor, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele. Click aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.