Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Terasa incalzita si placata cu granit Verde Butterfly lustruit si Verde Butterfly fiamat cu o banda de granit Ghibli pentru conturarea unei lucrari de exceptie in Iasi.

Granitul Verde Butterfly a fost ales de client datorita calitatilor sale estetice si practice. Granitul Verde Butterfly imbina tonuri reci de verde, maro si negru, iar granulatiile sale fac ca aspectul sau sa fie unul rafinat, deosebit. De asemenea, granitul Verde Butterfly este rezistent la intemeperii, zgarieturi, variatii de temperatura, solutii chimice. Astfel, placile din Granit Verde Butterfly au fost ideale pentru pavarea terasei exterioare.

Am optat pentru un finisaj fiamat pentru a conferi materialului o textura puternica. Metoda presupune incalzirea suprafetei pietrei si apoi racirea sa brusca, fapt care genereaza desprinderea unor cristale din structura materialului. In urma acestui procedeu, folosit indeosebi in cazul granitului, se obtine o textura antiderapantaideala pentru a fi folosita in pavari la exterior.

cae67c6f79f7dc919c8438835a3b5bfe-1518689

Aveti in plan o modernizare a terasei din fata casei, restaurantului sau hotelului dvs. ?

Echipa VINCA va poate furniza materialele necesare, gata prelucrate si se poate ocupa si de montarea lor.

Va oferim consultanta inainte si dupa vanzare, privind: alegerea materialului potrivit, a finisarii potrivite, a produselor de curatare si intretinere, precum si consultanta privind montajul.

Ne puteti apela si unul din consilierii nostri va va comunica preturile pentru comanda dvs. personalizata si, de asemenea, va va oferi suportul necesar in procesul alegerii materialelor de care aveti nevoie. De asemenea, ne puteti trimite o schita sau un plan cu lucrarea dorita prin fax sau email, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o estimare de pret.

Echipa VINCA se poate deplasa in judetele Iasi, Bacau si Neamt, pentru montarea produselor comandate. Pentru o oferta, va rugam sa ne contactati.

Daca nu puteti ajunge in depozitele si showroom-urile VINCA va punem la dispozitie pana la 5 mostre gratuite.

Va asteptam in depozitele si showroom-urile VINCA:

- Depozit VINCA BACAU, comuna Nicolae Balcescu, DN2 - E85, nr. 1248; , iesirea din Bacau spre Adjud, dupa Black Sea. Cu stocuri de peste 5.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.

- Depozit VINCA IASI, deschis in primavara anului acesta, Soseaua Iasi-Letcani, 200m dupa reprezentanta Toyota, pe partea stanga.

- Showroom VINCA IASI: str. Dimitrie Cantemir, nr.1.

- Depozit VINCA jud. NEAMT, Roznov, str. Paltinului, nr.883. Drumul spre Girov. Cu stocuri de peste 10.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.
     

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decora, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.