Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

În amenajările interioare, piatra naturală decorativă este folosită cu succes și cu rezultate deosebite, definind stilul propriu al fiecărei încăperi. Piatra decorativă pentru interior se adaptează cu ușurință oricărui stil arhitectural, împletind influențele moderne cu cele rustice în elemente decorative pline de originalitate.

Tipuri de Pietre Decorative pentru Interior

 

  1. Una dintre cele mai populare pietre decorative de interior este piatra scapițată.

Prin scapițare, cioplire, suprafața pietrei naturale capătă un aspect rural, vechi, neprelucrat, nefinisat. Bucățile de piatră scapițată pot fi de diferite dimensiuni și forme.

Interesant este că piatra decorativă scapițată poate fi inclusă atât în amenajări interioare în stil rustic, cât și în amenajări interioare moderne.  

Imaginați-vă livingul unei pensiuni montane cu pereții placați cu piatră scapițată, cu șemineu, pardoseli din lemn, covoare pufoase din blană artificială.  


Acum, imaginați-vă un living modern, cu mobilier minimalist, parchet lucios, lustre și lămpi cu aspect metalic, cu peretele pe care este montat televizorul smart 4k decorat cu piatra scapițată. Se va crea un contrast interesant între aspectul raw al pietrei și aspectul lustruit al pieselor de mobilier, precum și un contrast între piatra naturală, un material utilizat din cele mai vechi timpuri și ultimul model de televizor smart.  

Nuanțele naturale, calde sau reci, se încadrează perfect în decorul dorit, conturând o atmosferă impresionantă, ce poate fi completată cu alte elemente, pentru un ansamblu rafinat și sofisticat.  

Produse VINCA recomandate:

  • Piatră naturală scapițată Grey
  • Piatră naturală scapițată Galala
  • Piatra naturala gneiss maron rustic
  • Piatra naturala Vratza 7LL
  • Piatră naturală scapițată Liliac

 

  1. O piatră decorativă de interior populară în amenajarea pensiunilor montane sau a caselor de vacanță de la munte ori din zone rurale este piatra naturală gneiss.

Puteți opta pentru porțiuni mai ample sau mai restrânse în care să utilizați pentru amenajare piatra naturală. Spre exemplu, placarea unui stâlp interior sau a unui perete din living sau bucătărie sau doar a unor porțiuni din acestea, conturând spații cu o anume destinație sau pe care doriți să le puneți mai mult în valoare.  

Puteți combina piatra naturală cu alte materiale pentru amenajări și finisaje, cum ar fi lemnul, sticla sau metalul, în funcție de preferințe și de stilul pe care doriți să îl imprimați încăperii. În oricare dintre variante, rezultatul va fi admirabil.  


Feluritele texturi și forme, nuanțele plăcute și versatilitatea pietrei naturale o recomandă pentru amenajările interioare în care accentul este pus pe originalitate și eleganță, pe acel ceva ce concentrează personalitatea proprietarului. Naturalețea sa nativă o face să fie de neînlocuit. 

Piatra naturală decorativă gneiss își aduce contribuția în materie de stil și eleganță și în spatii interioare urbane. Pentru a da o notă distinctă stâlpilor, clienții noștri au optat pentru placarea acestora cu piatră naturală, într-o nuanță blândă, ce se armonizează cu restul culorilor folosite în amenajarea spațiului. Placarea este una parțială, iar amplasarea plăcilor urmează linii inedite. S-au folosit plăci de piatră gneiss auriu de două lățimi - 5 LL și 10 LL, îmbinate între ele într-un mozaic interesant, cu marginea superioară neregulată, pentru un efect mai deosebit.

Mai jos, vă prezentăm imagini din Cofetăria Central, Piatra Neamț, la amenajarea căreia VINCA a contribuit cu piatră decorativă pentru placarea stâlpilor din interior.



Produse VINCA recomandate:

  • Piatra naturala gneiss auriu handmade 5LL / 10 LL / 15 LL
  • Piatra naturala gneiss verde 5LL / 10 LL
  • Piatra naturala gneiss maron rustic 5LL / 10 LL

 

  1. Piatra în forme neregulate – pentru a sparge monotonia.

Combinarea nuanțelor, unicitatea bucăților de piatră naturală fac ca decorul să fie unul original și inedit, fiind imposibil să nu găsiți un model de piatră care să vă inspire. Pentru un efect și mai impresionant, puteți îmbina bucăți de piatră de diferite mărimi și grosimi- aranjamentul va fi cu siguranță unul deosebit.  

 

Produse VINCA recomandate:

  • Piatra naturala gneiss auriu forme mari
  • Piatra naturala Gneiss metalic forme mici
  • Piatra naturala gneiss verde forme mici

 

  1. Dalele din piatră – o alegere inedita pentru a decora interiorul unei case.

Piatră cubică, dalele din granit sau marmură sunt utilizate adesea pentru pavaje sau placaje de zidărie și mai rar în interior. Însă, alegerea s-a dovedit a fi ideală pentru salonul Apostroph din Piatra Neamț, decorat în stil modern, minimalist. Pardoselile din dale de marmură scot spațiul din anonimat.  

Folosită în stare brută sau prelucrată prin fasonare ori cioplire (manuală sau mecanică), piatra naturală este detaliul care face diferența dintre un spațiu obișnuit, monoton, și unul plin de distincție și originalitate, în care amprenta personală este evidentă.   Chiar dacă pare un material pretențios, ea se montează cu ușurință, adaptându-se cerințelor proiectului.  

Piatra naturală este un material rezistent și durabil, ce surclasează materialele artificiale ce pot fi folosite în amenajări interioare, fiind avantajoasă, așadar, și sub aspect practic.  

VINCA vă oferă o gamă variată de piatră naturală pentru amenajări interioare pentru a pune în practică ideile dumneavoastră. La noi veți găsi calitate superioară la prețuri accesibile, pentru amenajări impecabile și durabile.  

Puteți vizualiza aici https://www.vinca.ro/piatra-naturala toate modelele de piatra disponibile în stocurile din depozitele din jud. Bacău și Neamț.  

Piatra naturală are o istorie îndelungată în domeniul amenajărilor interioare, reușind să se mențină mereu în pas cu noile tendințe ale momentului, fiind un material foarte apreciat sub aspect estetic, datorită versatilității sale ce o face să fie potrivită oricărui stil arhitectural. Se pot realiza felurite aranjamente decorative folosind piatra naturală, cu un impact vizual spectaculos. Eleganța și rafinamentul pe care piatra naturală îl imprimă încăperilor îi subliniază calitățile incontestabile ce o fac ideală pentru proiectele de amenajări interioare.    

Te interesează și alte produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă grădină, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.