Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Iata care sunt cele mai importante tendinte 2019 in designul interior: peretele statement care scoate camera din anonimat;  tavanul nu mai este ignorat, adaugand un efect wow spatiului; culorile pamantii, negrul mat si coralul sunt culorile anului 2019 pentru amenajarile interioare; piatra naturala, granitul, ardezia, travertinul sau marmura nu trebuie sa lipseasca din amenajarile interioare in 2019 ; tonurile metalice si stilurile de design mixte sunt in tendinte in 2019.

Perete statement
Fie ca vorbim de un perete vopsit in culori indraznete sau cu modele grafice, fie de un tapet deosebit sau pur si simplu de un material textil interesant care acopera un perete, camera va prinde farmec si personalitate. Iti recomandam pentru living sa amenajezi un perete cu piatra naturala scapitata pentru a adauga textura si profunzime incaperii. Un truc simplu cu un impact vizual urias.



Tavan colorat
Tavanul a fost ignorat prea mult timp. Daca vrei sa adaugi un efect “wow” spatiului, opteaza pentru un wallpaper sau o culoare indrazneata pentru cel de-al cincilea perete din camera. Alege pentru tavanul din dormitor un tapet care sa iti transmita optimism, energie, motivatiesi vei incepe fiecare zi in forta.  



Negru mat in bucatarie si baie    
Fie ca vorbim de electrocasnice sau de dulapuri vopsite in negru-mat, fie de blaturi, pardoseli si pereti placati cu ardezie negru-mat, vei adauga o tusa sofisticata si dinamica spatiului.  




Culori pamantii  
Daca doresti sa creezi o atmosfera relaxata in casa, culorile pamantii precum gri, verde ocru, bej sau rosu teracota sunt alegerea potrivita. Travertinul este un material care se gaseste in mod natural in nuante pamantii si este folosit adesea in amenajari interioare (blaturi bucatarie si baie, pardoseli bucatarie, trepte si contratrepte).




Elemente Naturale
Materialele naturale precum piatra, ceramica, granitul vor aduce o ambianta serena, organica oricarui spatiu. Opteaza pentru pardosele din ardezie sau travertin in bucatarie sau in sufragerie, adauga un blat din granit in bucatarie sau un lavoar din marmura in baie.




Catifeaua
Catifeaua era considerata de moda veche, dar acum este asociata cu luxul si confortul. Alaturarea unei canapele tapitate cu catifea cu o masuta de cafea din piatra cioplita sau din marmura, creează un design surpriză care iti atrage toate simturile.




Culoarea anului 2019: coral
Coralul este culoarea anului 2019. O culoare luminoasa,  amuzanta, optimista. Fie ca vopsesti un perete din casa in coral, fie ca optezi pentru accesorii coral precum lampi, perne sau tablouri, vei da personalitatea spatiului si vei avea o stare de spirit mai buna.




Stiluri mixte
Nu e o greseala sa combini elemente din diferite culturi sau elemente care fac referire la perioade istorice diferite. Diferenta dintre o amenajare kitch si una eclectica sau intre o capsula a timpului si un spatiu atemporal sta in cantitatea si in calitatea pieselor si accesoriilor. Imagineaza-ti un mobilier din secolul XVIII alaturi de o sculptura contemporana sau un perete acoperit cu un covor traditional romanesc, intr-o camera decorata minimalist.


Tonuri metalice
Cuprul, cu accente rosiatice sau pamantii, este vedeta anului 2019 in materie de design interior. Integreaza in casa rame de oglinda, sculpturi, lampe sau vaze in tonuri aramii.


 

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: șeminee, tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.