Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

În momentul în care te-ai decis să achiziționezi blaturi din cuarț pentru bucătăria ta, începi să realizezi că acestea vin la pachet cu o varietate de avantaje. Rezistent la pete și durabil, cuarțul este blatul ideal pentru bucătării. Nu se ciobește și nu se fisurează la fel de ușor ca granitul, iar finisajul tinde să fie mai uniform decât piatra masivă, cu o profunzime mai ridicată. 

Alegerea blatului potrivit te va ajuta să-ți atingi obiectivele de stil, fie că preferi eleganța, confortul, modernitatea sau simplitatea. Fie că vrei să transformi un spațiu vechi în ceva mai modern sau să adaugi o notă de clasă unei bucătării, cuarțul este o opțiune ideală pentru tine.

Cu echipa noastră excepțional de talentată și experimentată, te putem ajuta să selectezi cea mai bună opțiune pentru bucătăria ta.

#1 Blat Cuart Starlight

Albul poate părea foarte simplu, dar nu trebuie să fie neapărat așa. 

Adaugă doar un efect de sticlă și oglindă și vei obține blatul nostru din cel mai fin cuart Starlight. Modelul include fracțiuni de oglindă, care ajută la iluminarea întregii zone de bucătărie. Suprafața din cuarț are toată frumusețea și farmecul pietrei naturale, dar este mult mai durabilă decât aceasta. De asemenea, este ușor de șters și de menținut curat, lucru esențial acolo unde se prepară, se gătește, se servește și se mănâncă alimente. Blatul din Cuarț White Starlight oferit de VINCA adaugă o notă suplimentară de eleganță bucătăriei, ceea ce o face să devină o achiziție pe care o vei privi cu mândrie pe viitor.

#2 Blat Cuart Crema Marfil

Blatul din cuarț crema marfil este o piatră de culoare pergament cu vene calde de chihlimbar, perfectă pentru blaturi de baie sau de bucătărie. Acest model de blat cuart oferă un aspect elegant și primitor oricărei încăperi. Fiind un material antibacterian, rezistent la pete, umiditate, ciobiri îl face să devină unul din cele mai preferate blaturi de bucătărie.

#3 Blat Cuart Calacatta 3cm

Blatul din Cuart Calacatta se numără printre cele mai dorite opțiuni de blat din prezent. Frumoase, durabile și ușor de combinat cu orice design de bucătărie, aceste opțiuni de blat vor uimi pe oricine cu nuanțele lor de alb curat și cu veniturile sale superbe. Perfecte pentru blaturi de bucătărie și insule atât în interioarele rezidențiale, cât și în cele comerciale.

Neutre, dar rafinate, simple, dar stilate și elegante, blaturile din cuart calacatta reprezintă nu doar posibilitățile, ci și oportunitățile tale pentru o bucătărie mai frumoasă, mai funcțională și absolut perfectă, care va provoca încântare și un sentiment înălțător.

#4 Blat Cuart Light

Un blat de bucătărie din quartz light este deosebit de rezistent la șocuri și zgârieturi. Are un aspect unic, strălucitor și durabil, ceea ce îl face alegerea ideală pentru o multitudine de produse folosite în amenajările interioare: blaturi și insule de bucătărie, blaturi de baie, glafuri, placări pentru scări interioare, pardoseli, diverse suprafețe de lucru în domeniul alimentar și medical.

#5 Blat Cuart Nero Marquina

Blatul din Cuart Nero Marquina are un fundal negru puternic cu vene proeminent crăpate asemenea unui fulger alb și puternic. Nero Marquina este un exemplu frumos inspirat din forța brută a naturii. Iese în evidență față de celelalte blaturi din cuarț pentru că are o senzație atât de întunecată și bogată oferind un aspect elegant, și un sentiment de putere.

Blaturile din cuart nero marquina sunt igienice, ecologice, rezistente la zgărieturi, ciobiri și se curăță ușor. Această suprafață luxoasă este ideală pentru a crea blaturi de cuarț uluitoare în băi și bucătării, precum și insule în cascadă, blaturi de masă și baruri. Nu există o modalitate mai bună de a adăuga un pic de design elegant în bucătăria ta.

Cauți blaturi din cuart la preț de depozit și calitate superioară? Vinca este producător și distribuitor de piatră naturală punându-ți la dispoziție o gamă largă de produse din granit, marmura, travertin, cuart la prețuri imbatabile și mărimi personalizate. La Vinca găsești blaturi din cuarț la cele mai bune prețuri de pe piață.

Pentru imagini cu lucrări la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.