Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Când vine vorba de alegerea unor blaturi din granit pentru bucătărie, puțini știu ce să aleagă pentru casele lor datorită multitudinilor de opțiuni disponibile. Granitul este una dintre cele mai solicitate opțiuni de piatră naturală pentru blaturile de bucătărie și baie datorită rezistenței sale în timp și aspectului deosebit. Fie că vrei să transformi un spațiu vechi în ceva mai modern sau să adaugi o notă de clasă unei bucătării, granitul este o opțiune ideală pentru tine.

Cu echipa noastră excepțional de talentată și experimentată, te putem ajuta să selectezi cea mai bună opțiune.

#1 Blat Granit Roșu Multicolor 

Te-ai săturat de blatul tău de bucătărie care a început să se umfle și să facă valuri din cauza umidității? Te-ai săturat să vezi cum blatul tot se decojește din cauza contactului cu vase fierbinți? Scapă de aceste probleme cu un blat din granit Roșu Multicolor. 

Culoarea de bază a acestui granit este roșu printre o combinație de culori strălucitoare, cum ar fi maro, galben, alb, lavandă. Blatul de granit Rosu Multicolor este perfect pentru amenajarea bucătăriei tale oferind un aspect strălucitor și, în același timp, cald și primitor.

#2 Blat Granit Verde Butterfly

Granitul verde butterfly este o opțiune excelentă dacă te afli în căutarea unei pietre naturale verzi consistente, cu bucăți de culori aventuroase. Această piatră este în mare parte verde, dar are elemente interesante de alb și chihlimbar. 

Indiferent dacă ești în căutarea unui blat nou elegant pentru baie sau bucătărie, granitul verde butterfly este o opțiune excelentă fiind un material durabil și unul dintre cele mai populare. 

#3 Blat Granit Verde Marina 

Blatul din granit verde marina este ușor de combinat cu alte decorațiuni ale casei și ale bucătăriei pentru că are o culoare deschisă și luminoasă. Granitul verde marina este rezistent la zgârieturi și foarte ușor de întreținut dacă este îngrijit corespunzător oferind un aspect elegant și modern oricărei încăperi. 

Combinația spectaculoasă de culori îl face unul din cele mai preferate blaturi pentru bucătărie.

#4 Blat Granit Shivakashi

Granitul este format din materiale dure ca feldspati, cuarțite, care se contopesc într-o rocă foarte dură ideală pentru blaturi de bucătărie (lustrul lor este rezistent la acizi menajeri precum oțetul, suc de citrice și la zgârieturi).

Granitul Shivakashi este una dintre cele mai frumoase pietre din India. Ca și în cazul majorității tipurilor de granit, granitul Shivakashi este extrem de dur. Aspectul blatului este unul special, mai ales datorită combinației de culori roz pal, cu venituri roșu-bej. Astfel de nuanțe aduc un aspect de înaltă calitate oricărui proiect. 

#5 Blat Granit Negru Zimbabwe

Dacă ești în căutarea unei pietre naturale negre elegante pentru noul tău blat de bucătărie, blatul Negru Zimbabwe satinat din granit este o opțiune fantastică. Culoarea negru se potrivește cu ușurință cu restul designului din încăpere și are un aspect estetic plăcut, elegant ce va rămâne mereu în tendințe.

Blaturile din granit rămân alegerea preferată pentru blaturile de bucătărie pentru consumatorii din întreaga țară. Spre deosebire de cele mai multe alte suprafețe de blat, blaturile de granit sunt 100% naturale, extrem de durabile și disponibile în sute de culori acoperind practic preferințele fiecăruia.

Atunci când remodelarea bucătăriei include noi blaturi de granit, casa ta devine un spațiu mai primitor atât pentru membrii familiei, cât și pentru oaspeții invitați. De fapt, blaturile de granit pot transforma bucătăria din plictisitoare în distractivă, fără a pierde nimic din funcționalitatea originală a încăperii. 

 

VINCA se număra printre cei mai mari importatori și distribuitori de piatră naturală din România. Cei 30 de ani de activitate VINCA se datorează pe de o parte produselor de înaltă calitate, iar pe de altă parte experienței și profesionalismului echipei noastre. La noi vei găsi cu siguranță blaturile potrivite nevoilor și preferințelor tale. 

Dacă ești interesat de blaturi din granit pentru bucătărie sau baie, Vinca îți pune la dispoziție o gamă variată de modele de blaturi granit la cele mai bune prețuri.

Pentru imagini cu lucrări la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.