Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Când vine vorba de a alege trepte din granit pentru scări interioare sau exterioare, puțini știu ce tip de granit preferă pentru proiectele lor.

Cel mai important beneficiu al utilizării pietrei de granit pentru trepte este că își poate păstra strălucirea pentru o perioadă lungă de timp, chiar și cu măturarea și curățarea regulată. În plus, culoarea sa nu se estompează ani de zile și rămâne la fel de bună ca nouă.

Indiferent ce fel de model de granit alegi, eleganța sa atemporală și capacitatea de a rezista la abraziune o fac perfectă pentru fiecare scară modernă. În plus, setul incredibil de proprietăți al granitului îl face foarte potrivit și pentru scările exterioare.

Așadar, în acest articol îți voi prezenta câteva sugestii de trepte din granit după care te poți ghida pentru a alege ce e cel mai bine pentru tine și casa ta.

#1 Trepte granit negru absolut 

Granitul Negru Absolut este un granit negru solid, care are o culoare și o textură foarte consistentă. Acest model este recomandat atât pentru utilizarea interioară, cât și pentru cea exterioară pentru a crea trepte frumoase din granit, blaturi, podele, caracteristici arhitecturale și placări exterioare.

Potrivit profesioniștilor, granitul este rezistent la apă, căldură, bacterii și alergeni și, prin urmare, este o soluție ideală pentru trepte și scări. 

În poza de mai sus, clientul nostru a ales un stil minimalist, în care Vinca a contribuit cu trepte granit Negru Absolut și contratrepte marmură albă. Vezi mai multe poze cu acest proiect aici.

#2 Trepte granit roșu multicolor 

Nu numai că treptele din granit sunt dure, dar vin și într-o varietate largă de culori și modele, iar unele dintre ele pot chiar da o notă naturală și un caracter elegant decorului general al casei.

Granitul roșu multicolor este strălucitor și pozitiv și, în același timp, primitor. Combinațiile sale de culori cum ar fi: gri, roz spre roșu, cu maro închis și valuri negre sunt perfecte pentru treptele exterioare aducând un simț idealist și cald împrejurimii.

Pentru această grădină superbă din poza de mai sus, s-a utilizat pentru treptele exterioare granit roșu multicolor. Pentru mai multe poze cu proiectul, click aici.

#3 Trepte granit gri oriental 

Ceea ce face ca treptele din granit să fie cele mai preferate este faptul că sunt ușor de instalat și are costuri reduse.

Pentru scările interioare ale unui showroom auto, echipa VINCA a furnizat trepte din granit. Clientul a ales granit Gri Oriental, deoarece acest model are un aspect profesional, elegant, modern. Vezi mai multe poze, aici.

#4 Trepte granit negru piper 

Granitul este una din cele mai tari substanțe create de natură de-a lungul a milioane de ani. Datorită durității și rezistenței la erodare/intemperii, granitul este folosit în construcții, la finisajele interioare, dar și în artă. Granitul a fost și va rămâne mereu în tendințe indiferent de stilul pentru care optezi.

Vinca a furnizat plăci din granit tăiate și finisate și a montat treptele din granit negru piper pe scările interioare ale unui bloc. Pentru mai multe poze cu acest proiect, click aici.

#5 Trepte granit maron tan 

Granitul Maron Tan are un aspect estetic plăcut și este rezistent la uzură. Treptele se pot combina cu un glaf maron tan, pentru o amenajare interioară unitară, cu un aspect estetic deosebit așa cum se poate observa și în poza de mai sus. Vezi mai multe poze cu proiectul, aici.

Granitul Maron Tan este una dintre cele mai frumoase pietre maro din India. Aspectul treptelor este unul special, mai ales datorită culorii. Astfel de nuanțe aduc un aspect intrinsec de înaltă calitate în orice proiect.

 

 VINCA se număra printre cei mai mari importatori și distribuitori de piatră naturală din România. Cei 30 de ani de activitate VINCA se datorează pe de o parte produselor de înaltă calitate, iar pe de altă parte experienței și profesionalismului echipei noastre. La noi vei găsi cu siguranță treptele potrivite nevoilor și preferințelor tale. 

Dacă ești interesat de granit pentru scări, Vinca îți pune la dispoziție o gamă variată de modele de trepte granit pentru interior sau exterior la cele mai bune prețuri.

Pentru imagini cu lucrări la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.