Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Cauți o opțiune rapidă pentru a-ți transforma grădina într-un loc frumos și atractiv pentru musafiri? Dacă da, atunci pietrele decorative sunt cele mai bune opțiuni. Unul dintre cele mai importante lucruri despre acestea este că, indiferent de ceea ce faci, grădina ta va arăta întotdeauna remarcabil de frumoasă și plăcută.

În ziua de azi, poți găsi cu ușurință pietre decor pentru gradină de diverse culori, mărimi, texturi și există multe moduri atrăgătoare și creative de a le folosi. Cea mai bună parte este că acestea sunt foarte ușor de întreținut. 

De ce ar trebui să folosești piatră decorativă pentru grădină

Piatra decor sau pietrisul decorativ este plăcut la vedere, ajută la menținerea aspectului natural și sporește frumusețea grădinii tale. Unele dintre cele mai notabile beneficii sunt:

  • Pietrișul decorativ poate rezista la aproape orice nivel de temperatură. De asemenea, acestea sunt eficiente pentru zonele din jurul sobei sau șemineului, deoarece sunt pietre naturale și rezistente la majoritatea elementelor naturale.

  • Pietrișul decorativ de dimensiuni mai mici poate fi folosit pentru mulcire, iar dacă ai o grădină de containere, pietricelele pot face ca plantele din containere să arate mai bine.

  • Suprafețele pietrișului decorativ de grădină sunt la același nivel oferind siguranță atunci când mergi pe ele, alunecarea fiind exclusă.

  • Pietrele decorative pot fi folosite pe suprafețe uscate, cum ar fi un peisaj simplu, dar și pe suprafețe umede, cum ar fi podeaua grădinii, piscina și porțiuni din terasa ta.

Sfaturi utile 

Pentru a menține frumusețea acestor pietre naturale, trebuie să te asiguri că aplici un material de etanșare la fiecare 2-3 ani, astfel încât frumusețea să poată fi prelungită.

Instalarea sau amenajarea pietrișului decorativ de grădină în proprietatea ta de unul singur poate fi o activitate distractivă și creativă. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că urmezi o procedură adecvată care te va ajuta să faci totul în mod corect. Dacă nu te pricepi să lucrezi la chituirea lor și nu ai multe idei creative, atunci cel mai bine este să apelezi la profesioniști care să te ajute în acest sens.

Cu ajutorul pietrisului decorativ și pietrei decor, vei putea crea, fără investiții costisitoare, amenajări elegante, uniforme, ușor de integrat atât in arhitectura rustică, cât și în cea modernă.

Există o mulțime de produse pe care le poți cumpăra pentru a-ți instala pietre decor de grădină și există mulți vânzători disponibili pe piață. Cu toate acestea, asigură-te că vei cumpăra numai de la vânzători ce oferă prețuri accesibile și că obții cele mai bune oferte în acest sens. 

Vinca este distribuitor și importator de piatră naturală, punând la la dispoziție o gamă largă de piatra decorativa/ pietris decorativ de diverse mărimi, culori si texturi la cele mai bune prețuri de piață și calitate excelentă. 

Pentru imagini cu lucrări la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.