Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Scara este una dintre cele mai utilizate zone ale unei clădiri, fie că este vorba de un apartament sau de o clădire cu birouri.Treptele sunt cea mai utilizată regiune și, prin urmare, sunt susceptibile la cea mai mare uzură. Astfel, atunci când vine vorba de alegerea unei plăci de piatră naturală pentru trepte trebuie să te asiguri că vei alege cea mai durabilă opțiune. 

În aceste timpuri moderne, majoritatea oamenilor preferă trepte din granit sau trepte din marmură pentru scări interioare sau exterioare datorită numeroaselor sale beneficii. Atât scările din granit, cât și cele din marmură arată fermecător și pot adăuga personalitate întregului interior.

De ce granit pentru trepte?

Scările din granit sunt extrem de durabile și rezistente la abraziune. Ele se caracterizează, de asemenea, prin capacitatea de a rezista la factori mecanici nefavorabili și sunt rezistente la îngheț.În plus, spectrul său larg de culori îl face un material versatil, potrivit pentru orice gust și pentru orice interior.

Treptele din granit sunt cele mai rezistente la abraziune și zgârieturi. Ele sunt ușor de lustruit și, ca atare, se caracterizează printr-o durabilitate de neegalat. Sunt în întregime impermeabile și bune la acumularea căldurii datorită densității ridicate a granitului, între 2,3 g/m și 2,8 g/cm.

Unele persoane se tem că scările din granit sunt prea alunecoase. Pentru a evita această problemă, merită să vă gândiți să cumpărați scări din granit de nisip, flambat sau granulat și apoi periat.

De ce marmură pentru trepte?

Marmura este o piatră naturală foarte rezistentă la orice fel de zgârieturi, ciobiri sau orice formă de deteriorare. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai durabile materiale care poate fi folosit pentru trepte și scări. 

Marmura este văzută ca un material de construcție de lux, așa că, ori de câte ori o utilizezi în casă, adăugi automat valoare monetară casei, precum și un aspect deosebit. Dincolo de caracterul său practic, scările din marmură radiază rafinament, indiferent unde sunt amplasate. Le regăsim în reședințe de lux, hoteluri, centre comerciale, muzee și teatre. 

În general, scările sunt supuse unui trafic intens, așa că durabilitatea este un factor esențial. Marmura este o opțiune minunată pentru durabilitate și, atunci când este bine întreținută, este o investiție inteligentă pe termen lung. De asemenea, marmura este în mod natural hipoalergenică, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să provoace o reacție alergică. Treptele din marmură adaugă eleganță și valoare unei case, sunt ușor de curățaț și foarte rezistente în timp.

În continuare hai să vedem niște exemple de trepte marmura si trepte granit.

  • Trepte marmura Black Light

  • Trepte granit Nero Impala, contratrepte marmura Mugla

  • Trepte marmura Mugla, contratrepte Marmura Black Light

  • Trepte marmura Black Light, contratrepte marmura Mugla

Cauți granit sau marmura pentru trepte interioare sau exterioare? Vinca este distribuitor si importator de piatră naturală de peste 30 de ani. Aici poți găsi trepte marmura si trepte granit într-o varietate mare de culori, modele și texturi la prețuri avantajoase și calitate superioară.Treptele comercializate de VINCA sunt de calitate, în sensul că nu se vor ciobi, degrada, putând, astfel, să te bucuri de ele o perioadă foarte lungă de timp. 

Pentru imagini cu lucrări la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.