Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

         Pentru placarea scărilor interioare, marmura a fost folosită încă din vechime, bucurându-se de multă apreciere de-a lungul timpului. Deși poate părea un lux sau o extravaganță, realitatea este că marmura îmbină cu succes caracteristicile legate de cost, de calitate și de durabilitate.


Paleta cromatică foarte variată, viniaturile inedite și unice ale marmurei acoperă un spectru larg de preferințe. Vă prezentăm treptele din marmură bej pentru interior, cu ajutorul cărora puteți realiza o scară interioară impecabilă pentru locuința dvs.

     Marmura bej are rezistența necesară traficului din această parte a locuinței, iar sub aspectul durabilității este, de asemenea, la un nivel superior.

7bd33fb0d1173d2d253e763d0916ba3c-1517933

        Din punct de vedere estetic este minunată și, în plus, poate fi combinată cu alte materiale. Spre exemplu, puteți realiza scara interioară placând-o cu treptele din marmură bej pentru interior, iar balustrada poate fi confecționată din diferite metale, din sticlă sau lemn, după preferințe și urmând linia stilistică a clădirii.

6b5d7c2a2ee63cec901dcc22e4424527-1517933

        Contratreptele pot fi și ele tot din marmură bej, pentru un aspect desăvârșit. Oricum, nu este greu să constatați eleganța și rafinamentul marmurei bej, aplicată în cazul treptelor. E bine însă să cunoașteți și câteva detalii tehnice, care vă vor ajuta în luarea deciziei potrivite.

Treptele de interior din marmură bej pot fi tăiate în funcție de dimensiunile dorite, așa cum o cere proiectul, utilizându-se diferite procedee, fiecare cu rezultatul său sub aspect estetic. Tăierea plăcilor de marmură bej pentru obținerea treptelor și contratreptelor se poate realiza prin bizotare, prin bastonare sau semi-bastonare. Unele scări pot fi spiralate, ceea ce impune tăierea treptelor conform cerințelor acestora, în diferite forme și dimensiuni.

8cc53d64f47e2dddbbda5b0d391ea971-1517933

     Treptele interioare din marmură bej evocă un stil rafinat, nobil, pe care îl puteți adopta pentru proiectul dumnevoastră locativ, cu costuri rezonabile, justificate de calitatea investiției. Marmura bej, ca și celelalte nuanțe deschise ale marmurei, pot părea pretențioase și dificil de întreținut. Secretul constă în folosirea produselor adecvate întreținerii lor și, desigur, o abordare competentă, începând cu montajul.

Vă recomandăm să apelați la specialiști pentru placarea scării cu trepte din marmură bej și, de asemenea, să folosiți pentru montaj un adeziv conceput special pentru marmură, pentru a împiedica pătarea materialului, în cazul în care s-ar folosi un produs necorespunzător.

Întreținerea ulterioară nu ridică mari probleme, iar dumneavoastră vă puteți bucura de un element de design deosebit.

b305c02b073cda682b4165491d115474-1517933

         Vinca realizează trepte interioare din marmură bej, conform cerințelor clientului, utilizând marmură de cea mai bună calitate și personal specializat în confecționarea acestora. 

        Pentru alegerea materialului potrivit, nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi showroom-urile si depozitele VINCA din Bacau, si Neamt! Daca nu poti ajunge la noi, iti putem livra prin curier 5 mostre gratuite.

    Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton "Adauga in cos".

    Te invitam sa na urmaresti pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/vincamarmuragranit/

Vinca realizează trepte interioare din marmură bej, conform cerințelor clientului, utilizând marmură de cea mai bună calitate și personal specializat în confecționarea acestora. 

Aici https://www.vinca.ro/marmura/trepte poti vedea toate modelele de trepte de interior din marmura comercializate de VINCA!