Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Crearea unei case moderne ar trebui să fie un efort distractiv. Piatra naturală scapițată face o declarație cu adevărat puternică aducând interes, frumusețe și stil din belșug oricărui interior sau exterior al casei.

Piatra scapițată(cunoscută și sub numele de split face) ajută oamenii să creeze ceva distinctiv și personalizat, deoarece numai piatra naturală permite acest lucru datorită formațiunilor sale naturale individuale. În categoria piatră scapițată intră toate pietrele naturale (travertin, marmură, granit) care prezintă pe suprafețele lor mici denivelări sau crăpături mai pronunțate. 

Prin scapitare, suprafața pietrei naturale capătă acest aspect rural, vechi, neprelucrat, nefinisat. Scapițarea este un procedeu mecanic, nu natural, în sensul că piatra nu este afectată, neprezentând astfel riscul spargerii sau crăpării de-a lungul timpului. 

Piatra naturală Scapitata este ideala atât pentru amenajări exterioare (placare fațade, terasă, grădină, scări), cât și pentru amenajări interioare (placare pereți bucătărie, living, placare șemineu).

Piatră naturală scapițată în bucătărie.

Bucătăria este un loc aglomerat și plin de viață în majoritatea caselor moderne. Nu mai este doar locul în care se prepară mâncarea, ci și un spațiu social în care te poți relaxa și socializa. Dacă dorești să utilizezi piatra scapițată în zona bucătăriei tale, există o selecție de moduri de a face acest lucru care funcționează foarte bine.

Unul este în jurul chiuvetelor și aragazelor. Plăcile scapițate sunt rezistente și elastice, ceea ce înseamnă că pot face față cu ușurință la umezeală și stropiri.

Având în vedere impactul vizual și capacitățile impresionante pe care le au pietrele splitface, o altă opțiune puternică este utilizarea lor pe perete. Pereții caracteristici bucătăriei și ai zonei de luat masa pot spori cu ușurință acel sentiment de lux și calitate.

Centrul locuinței formează acum un loc de relaxare, un loc de luat masa și un loc de gătit, iar piatra scapițată este soluția perfectă pentru a lega aceste zone cheie. 

Piatră scapițată pentru șeminee.

Șemineul din orice casă este un element interesant și atrăgător, care emană un sentiment de confort și relaxare. Să te ghemuiești lângă șemineu în timpul lunilor de iarnă este un mod minunat de a-ți petrece timpul. Cu piatra naturală spcapițată care înconjoară șemineul, poți crea aici un element artistic superb. Aceste pietre mozaic pot completa fără probleme un arzător de lemne sau un foc electric, oferind fundalul perfect pentru acele seri confortabile.

Piatra split face în sufragerie. 

Dacă te gândești să utilizezi piatra scapitata în camera de zi, o opțiune puternică este ca acestea să fie folosite pe peretele din spatele televizorului. Televizorul este adesea un punct focal pentru multe familii, unde vă puteți relaxa împreună și urmări emisiunea preferată.

Ai putea crede că piatra naturală ar putea fi rece în casă, însă această piatră uimitoare aduce de fapt o notă de căldură cu structura sa organică.

Adăugând piatra split face în living și făcând din aceasta fundalul pentru configurația televizorului, poți crea un spațiu care este relaxant, șic și captivant în egală măsură. 

La fel ca în zona bucătăriei, piatra scapițată reprezintă o opțiune excelentă pentru decorul pereților. Textura și stilul lor creează intrigă în toată casa, iar sufrageria este cu siguranță un spațiu în care acestea își pot atinge potențialul maxim.

 

Piatra naturală scapitată în dormitor.

Îți dorești un stil modern în spațiul din dormitor? Piatra scapitata te poate ajuta în legătură cu acest aspect cu ușurință. Un perete din piatră naturală scapitata aduce în dormitor o dinamică cu totul nouă lucrurilor.

Ne place foarte mult impactul pe care îl au plăcile splitface într-un dormitor, adăugând interes prin alegerea unei culori puternice.

Piatra naturală splitface în baie.

Curățenia și aspectul clinic sunt adesea la ordinea zilei în baie. Adăugarea texturii și a stilului într-o baie prin intermediul pietrelor scapitate poate ajuta la crearea unui spațiu relaxant și totuși practic. 

Crearea unei evadări de lux în care vei dori să te relaxezi este importantă pentru starea ta de bine. Nu există niciun motiv pentru care să nu poți crea un mediu spa de lux în propria casă. Piatra mozaic splitface este perfectă pentru spatele unei băi sau al unui bazin pentru a aduce un anumit contrast pe pereți.

 

Piatră scapițată în hol.

Holurile sunt un loc interesant în casă. Nu ai tendința de a petrece mult timp în ele, dar pot modela și avea un impact destul de substanțial asupra atmosferei generale. Prin utilizarea pietrelor scapițate în orice spațiu de pe holul din casa ta, există o șansă de a adăuga forță și stil în locuri care ar putea lipsi în mod obișnuit. 

Cheia pentru a crea o casă frumoasă este să te gândești la fiecare parte a ei, iar dalele splitface pot duce lucrurile la un nou nivel din punct de vedere estetic. Cu piatra scapitata nu mai este nevoie să tot vopsești peretele scării când acele degete lipicioase continuă să urce și să coboare pe el!

Piatră split face în aer liber.

Un element cu adevărat puternic al pietrelor scapițate este capacitatea lor de a fi potrivite atât pentru interiorul casei, cât și pentru exterior. Ai putea lua în considerare posibilitatea de a adăuga dale splitface pe fațada unei case și de a aduce un element cu totul nou în joc pentru aspectul estetic.

În egală măsură, pereții grădinii pot beneficia de piatră scapitata. Acestea pot fi folosite ca o opțiune de placare foarte interesantă care poate remodela spațiile exterioare într-un spațiu relaxant cu aspect natural.

 

Piatră scapițată în casa ta.

Gama Vinca de piatra naturală scapitata este bogată și diversă, oferindu-ți alegerea de care ai nevoie pentru a lua o decizie fermă pentru interiorul sau exteriorul casei tale. Având la dispoziție diverse opțiuni de culori, finisaje, texturi, dimensiuni, alegerea este vastă și calitatea este puternică.

Avem un serviciu de livrare excelent, așa că aruncă o privire la ceea ce îți putem oferi, aici. Dacă mai ai nevoie de orice alte informații, nu ezita să contactezi echipa Vinca.

Pentru imagini cu lucrări la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.