Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Glafuri granit 20-25cm

COD PRODUS: vnc2871
99.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Granitul este recomandat atât pentru utilizarea interioară, cât și pentru cea exterioară pentru a crea glafuri frumoase din granit, podele, caracteristici arhitecturale și placări exterioare.Glafuri granit

Dimensiuni: 20-25cm latime

Rezistent la pete și la lichide, rezistent la zgârieturi. Poate fi utilizat într-un finisaj lustruit (strălucitor) și într-un finisaj mat. Glaful lustruit are un finisaj lucios și radiant. Acest finisaj oferă o suprafață superioară închisă și nu este poros, cu o rezistență foarte bună împotriva colorării. Aspectul mat are culori profunde și confera o senzație suplă. Atât suprafețele lustruite, cât și cele mate au o densitate ridicată, sunt prietenoase cu întreținerea și nu necesită tratament special de protecție sau etanșare.

Glafuri din granit personalizate in Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani, Bucuresti si Brasov: Glafurile din granit vor fi executate personalizat pentru fiecare client, având în vedere dimensiunile, finisarea, precum și decupajul dorit de acesta.

Pentru o oferta personalizată de glaf granit, va rugăm să va adresați unuia dintre consilierii noștri de vânzări, care vor răspunde solicitărilor dumneavoastră.  Pentru o oferta privind montajul, va rugăm să ne contactați prin telefon sau mail.

 

Glaful din granit Dolphin va este livrat alaturi de un certificat de conformitate. Granitul este al doilea material, dupa diamant, ca duritate, rezistand la orice zgarietura, chiar si la contactul cu substante acide. Daca este intretinut corespunzator, granitul isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Pentru intretinerea glafului din granit Dolphin va recomandam folosirea unui detergent de curatare adecvat, Deter Lavo sau Dopo Posa. Totodata, pentru impermeabilizarea suprafetei, este indicata folosirea unui impermeabilizant (Water Block, N HOIL S sau Brill 01 Ultra).

CÂT DE REZISTENT ESTE GRANITUL LA CĂLDURĂ?

Granitul nu va fi afectat de expunerea la sursele obișnuite de căldură dintr-o gospodărie. Granitul este ușor rezistent la încălzire până la temperaturi de 480 ° F și poate rezista chiar și la temperaturi de până la 1.200 ° F. Pentru a preveni eventualele daune, evită schimbările extreme de temperatură, cum ar fi plasarea a ceva rece pe o zonă a unui blat de granit imediat după ce ai plasat ceva fierbinte pe acea zonă.

SE POATE CA GRANITUL SĂ CRAPE?

Nu, dacă îl utilizezi în condiții optime. În schimb, transportarea, instalarea și așezarea necurespunzătoare a granitului ar putea cauza fisuri. Partea bună este că fisurile pot fi reparate foarte simplu folosind niște granit măcinat și un adeziv.

 

Produse similare