Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Monument Granit Negru Absolut Lacrima Simpla

COD PRODUS: vnc9479
2250.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Granitul este o roca magmatica formata prin iesirea la suprafata a magmei, care, in urma racirii treptate, se cristalizeaza, dand nastere unei structuri granulate. Compozitia granitului cuprinde materiale dure- feldspati, cuartite- care determina duritatea de ansamblu a rocii. Aceasta caracteristica il face ideal de folosit in locuri supuse unor acțiuni mecanice și chimice agresive. Granitul este foarte rezistent la zgarieturi, dar si la contactul cu substante acide.Monument Funerar cu Cruce Granit Negru Absolut Lacrima Simpla

Va oferim servicii complete pentru monumente funerare la cheie: scris, fotoceramica, felinare, vaze, gard si placari cu granit in aceiasi culoare. 

Monument funerar granit Negru Absolut, model Lacrima Simpla remarcabil prin durabilitate si detaliile granitului. Granitul este format din materiale dure ca feldspati, cuartite, care se contopesc intr-o roca foarte dura rezistenta la mediul extern. Vinca.ro va ofera o gama larga de modele de monumente din marmura si granit. Avem o echipa de montatori cu o vasta experienta care pot sa personalizeze orice lucrare si pot realiza cu profesionalism monumente din granit si marmura. Piatra naturala se poate personaliza la cerere si suntem obligati sa folosim materiale de cea mai inalta calitate, utilajele cele mai performante si montatori calificati. 

Ne puteti gasi la depozit Vinca in judetul Neamt, localitatea Roznov, str. Paltinului, nr.883 si in localitatea Nicolae Balcescu, Bacau DN2, nr. 1248, intrarea in Bacau dinspre Adjud.

Transportul este contra cost in functie de greutate si de numarul de kilometri intre poarta depozitelor noastre, Bacau si Neamt, si usa clientului.

Produse similare