Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturală este unul dintre cele mai folosite materiale de construcții din istorie. 

Pe lângă rezistența extrem de ridicată a structurii sale, piatra naturală oferă și un aspect estetic deosebit, ce înnobilează orice construcție.

Granitul este una dintre cele mai populare și utilizate pietre naturale în ziua de azi în arhitectură, peisaj, construcții și decorațiuni.

Ce este Granitul?

Granitul este o rocă erodată, cristalină, considerată una dintre cele mai dure pietre naturale. Ele se formează mult sub mantaua terestră printr-o combinație de presiune și căldură intensă.

Din acest motiv, sunt foarte rezistente la zgârieturi și la căldură. Astfel, granitul este ideal pentru blaturi de bucătărie, blaturi baie, glafuri, placaje, podele și multe altele. Granitul este o soluție practică pentru orice idee de design interior și exterior.

Aceste pietre naturale prezintă o venatură complexă care va oferi suprafețelor casei tale un aspect unic și elegant, care va dura o viață întreagă. Și, deoarece acestea oferă o paletă masivă de culori, le poți amesteca și asorta pentru a se potrivi stilului pe care îl dorești.

Câteva curiozități despre Granit.

  • Granitul este elementul principal care alcătuiește crusta continentală a planetei noastre.

  • Piatra naturală de granit este unul dintre cele mai rezistente materiale din lume.

  • Fiecare bucată de granit vine cu o culoare și un model unic. Compozițiile și formațiunile lor sunt diferite, astfel încât fiecare placă variază în ceea ce privește venarea și designul. 

  • Granitul poate suporta temperaturi de până la 100 °C.

  • Egiptenii au fost primii care au folosit granitul ca material de construcție pentru obeliscurile și templele lor.

  • Pietrele de granit pentru amenajări peisagistice nu conțin substanțe chimice și nu emit gaze toxice, ceea ce le face ecologice. Procesele lor de extracție și de producție sunt, de asemenea, realizate în mod responsabil. 

Ce piatră naturală poți cumpăra de la Vinca cu doar 99 lei/ml?

1.Glafuri granit la 99 lei/ metru liniar

Glafurile realizate din granit sunt versatile, adică pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior pentru că sunt rezistente la umiditate, la zgârieturi și la temperaturi înalte. Ele pot fi instalate în așa fel încât să se extindă din interior spre exterior, astfel încât să ai parte de două pervazuri. Un glaf interior pentru stocarea cărților și un raft exterior pentru păstrarea unor ghivece cu flori, etc.

Partea cea mai bună la glafurile pentru ferestre din piatră naturală este că sunt rezistente în timp, astfel că ele reprezintă o investiție pe termen lung.

Află mai multe detalii, aici.

2.Placaj granit dolphin la 99 lei/ml

Placajele sau plăcile din granit sunt alegerea perfectă pentru pardoseli. Granitul este foarte rezistent la zgarieturi, temperaturi extreme, dar și la contactul cu apa și substanțe acide. VINCA îți propune o gama variată de plăci din granit la prețuri competitive pentru amenajări interioare (pardoseli bucatarie, baie, balcon) sau exterioare (placare piscină pereți). 

Placajul Granit Dolphin are o culoare gri cu textură granulată, asortându-se cu ușurință în multe scheme de design. La Vinca, plăcile din granit pot fi tăiate în funcție de dimensiunile dorite, așa cum o cere proiectul tău. Pentru mai multe detalii, click aici.

Dacă dorești mai multe promoții, urmărește-ne pe telegram unde postăm săptămânal oferte limitate. Click aici.

Vinca este producător și distribuitor de piatră naturală punându-ți la dispoziție o gamă largă de produse din granit, marmura, travertin, cuart la prețuri de depozit și mărimi personalizate. La Vinca găsești cele mai bune prețuri de pe piață și la o calitate superioară. 

Vezi imagini de la clienții noștri, aici.

Pentru mai multe detalii, ne poți găsi și contacta la:

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Postăm zilnic pe Facebook, Instagram, Pinterest.