Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Gard placat cu piatră naturală gneiss auriu - portofoliu VINCA

      Ne face plăcere să vă prezentăm proiectele la care Vinca a pus umărul de-a lungul timpului, câștigând aprecierea și încrederea celor ce ne-au trecut pragul. De această dată, dorim să vă arătăm un gard placat cu piatră naturală gneiss auriu.

e2ec24f769e25398227cbcc537a93142-1518001

        Se poate observa nuanța plăcută, caldă a plăcilor, dar și aspectul natural ce asigură rafinamentul și eleganța edificiului. Îmbinarea cu elementele decorative din fier forjat dă naștere unui design armonios, plăcut ochiului. Convins de calitățile pe care i le poate oferi piatra naturală, clientul nostru a ales acest material pentru placarea gardului său.

Piatra naturală se numără printre materialele cu cea mai mare durabilitate și rezistență. Gardul este un element expus factorilor de mediu, dar și acțiunilor mecanice și nu poate fi protejat împotriva acestora, așa cum este posibil în cazul lucrărilor de interior.

1a69be6114a17607422b987b116208d3-1518002

 

        De aceea, rezistența este un criteriu important în selecția materialului care să ofere cea mai înaltă calitate la prețul cel mai bun.

  Obișnuintele reparații ale gardului vor fi de domeniul trecutului, o dată ce ați optat pentru o placare cu piatră naturală. Piatra naturală gneiss auriu, folosită la placarea acestui gard este versatilă și oferă posibilități multiple de utilizare. Urmând arhitectura inedită a gardului, însuflețește peisajul și îi conferă personalitate.

a44429da27b444b90acf284f276654cb-1518002

 

        Clientul nostru este mulțumit de alegerea făcută și se bucură de un gard impecabil, care desăvârșește stilul locuinței sale. Iar noi suntem mulțumiți că i-am putut oferi piatra naturală de cea mai bună calitate, iar rezultatele de văd.

        Vezi mai multe imagini aici: https://www.vinca.ro/articole/portofoliu-placare-gard-piatra-naturala.html

 

Piatra Naturala poate fi folosita atât pentru construirea gardului, cat și pentru placarea/decorarea gardului

 Piatra naturală este unul dintre cele mai folosite materiale de construcții din istorie. Pe lângă rezistența extrem de ridicată a structurii sale, piatra naturală oferă și un aspect estetic deosebit, ce înnobilează orice construcție.


Gardurile și zidurile din piatră naturală sunt ideale pentru pensiuni, moteluri sau restaurante situate în zone de pădure, munte, dar și pentru case și clădiri în stil tradițional, rustic.


De cele mai multe ori, gardul se realizează din:
 •      integral din beton și placat cu piatră ;
 •      din fier forjat cu stâlpi din beton   ;
 •      integral din piatră naturală ;
 •      din lemn cu stâlpi și bază de piatră naturală sau din beton.
 

Pentru construcția unui gard din piatră naturală care împrejmuiește curtea sau grădina, este nevoie de turnarea unei fundații pe toată lungimea perimetrului și de turnarea stâlpilor de susținere la distanțe de aproximativ 2,5 metri unul de celălalt. Golurile dintre stâlpi vor fi umplute cu zidărie/ piatra de soclu, care va fi placată ulterior cu piatră naturală ornamentală.

Stâlpii gardurilor din piatră sau beton pot fi protejați de intemperii și, în același timp, înfrumusețați cu ajutorul unor accesorii specifice: capace de gard / pălării / coame / bile.  Noi le recomandăm pe cele realizate din granit sau marmură.
 

 Gardurile din piatră naturală rezistă zeci de ani fără nicio reparație !

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, blaturi quartz, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.