Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Adeziv pentru marmura si piatra naturala MKW 136

COD PRODUS: vnc558
49.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluseAdeziv pentru marmura si piatra naturala MKW 136

Ambalaj: sac de 25kg 

Utilizari: Thrakon MKW 136 este un adeziv pentru marmura si piatra naturala, pe baza de ciment, modificat cu polimeri, pentru utilizare pe suprafete orizontale si verticale si pentru aplicatii de grosime mare. Este potrivit atat pentru suprafetele interioare, cat si pentru cele exterioare.

Proprietati: Contine ciment, nisip cuartos, material calcaros inert (marmura) si aditivi imbunatatiti. MKW 136 are o aderenta foarte puternica pe toate substraturile obisnuite si o rezistenta ridicata la conditiile de vreme (ploaie-caldura-inghet). Mai mult, acesta protejeaza suprafetele de marmura de aparitia petelor.

Ambalare - depozitare: Produsul este ambalat in saci de 25 kg si este stocat pe paleti de lemn in mediu uscat la temperatura de peste 0 grade C, timp de 12 luni de la data de productie. 

Randament: Consumul lui VKW 126 este de aproximativ 4 - 5 kg/m2, in functie de tipul placii.

 

Instructiuni de utilizare: Substratul pe care se aplica placile trebuie sa fie neted, fara elemente friabile sau corpuri straine, precum reziduuri de tencuiala, vopsea, uleiuri etc. Trebuie sa fie stabil, fara distorsiuni si nu trebuie sa fie supus vibratiilor. Substraturile absorbante trebuie amorsate cu grundul GLX 290, inainte de aplicare. Intr-un recipient curat adaugati 4.5-5.0 l de apa curata si goliti treptat continutul unui sac de 25 de kg de produs MKW 136, amestecand continuu cu un mixer electric in scopul de a dobandi o masa omogena. Se lasa amestecul sa se matureze timp de 5 minute si se amesteca din nou. Amestecul este gata pentru a fi folosit in urmatoarele 1.5 ore. Ulterior pregatirii amestecului, nu adaugati mai multa apa pentru a corecta lucrabilitatea materialului. Acest lucru duce la reducerea tolerantei si la cresterea contractiei sale.Timpul deschis pentru aplicare este de ~10 min. Dupa finalizarea aplicarii, curatati suprafata cu un burete ud. Excesul de adeziv trebuie indepartat de pe imbinari. In timpul aplicarii si in urmatoarele 24 de ore, temperatura mediului ambiant si a substratului trebuie sa fie intre +5ºC si +35ºC. Adezivul se curata cu apa, atata timp cat acesta este umed. Cand se intareste, este eliminat mecanic.

Avertizari: Adezivul KW 136 contine ciment, care reactioneaza cu apa producand o solutie alcalina. Din acest motiv protejati ochii si pielea. In caz de contact, spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii, se va consulta imediat medicul. Cititi informatiile de pe eticheta si fisa tehnica a produsului inainte de utilizare. Folositi imbracaminte de protectie adecvata si manusi.

Produse similare