Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Toaleta travertin noce

COD PRODUS: vnc487
7500.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclusToaleta travertin noce

Material: Travertin noce

Va recomandam:  Lavoar Rotund  sau Crema Nova pentru un aspect placut.

Realizată din travertin, aceasta toaletă  reprezintă detaliul ce conferă eleganță încăperii de baie. Rafinamentul și noblețea travertinului aduc distincție acestui obiect indispensabil băii. 

În plus, pe lângă frumusețea sa naturală, piatra folosita pentru toaleta este un material foarte rezistent. Proveniența sa naturală o recomandă pentru suportarea cu succes a efectelor meteorologice și climatice inerente amplasamentelor în aer liber. Duritatea fiecărei roci depinde de modul de formare, dar , în genere, rezistența este ridicată, iar întreținerea nu creează mari probleme. Realizat din travertin, acest set din travertin reprezintă detaliul ce conferă eleganță încăperii de baie. Rafinamentul și noblețea pietrei naturale aduc distincție acestui obiect indispensabil băii. 

Datorită versatilității și aspectului natural al rocii, un set pentru baie din naturală reprezintă un element inedit, punctul de atracție al unei băi. Fie că vă doriți un lavoar din marmură sau un lavoar din granit, sau onix, armonizarea cu restul decorului va fi perfectă. Cei care apreciază calitatea, vor dori să se bucure de ea în fiecare încăpere a locuinței lor, implicit și în baie. Este important atât aspectul estetic, cât și cel practic. 

Produse similare