Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Consola Semirotunda - Blat Granit Wild Sea

COD PRODUS: vncm251-706132cm
760.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluseConsola Semirotunda - Blat Granit Wild Sea

Dimensiuni: 70*61*32cm

Măsuța-consolă din lemn este potrivită în interior. Însă, în exterior (grădină, curte, balcon), din cauza umidității, lemnul se umflă. Plus că, mereu trebuie să ai grijă ca nu cumva să îl pătezi. 

Măsuța-consolă cu Blat din Granit și cadru din fier forjat este ideală pentru spațiile de relaxare din exterior. Granitul este una din cele mai rezistente pietre, creată de natură de-a lungul a milioane de ani. Datorită durității și rezistenței la erodare/intemperii, granitul este folosit și în construirea mobilierul de grădină.  Consola semi-rotundă poate fi plasată în colțul tău de relaxare din grădină / curte sau chiar din balcon. O poți folosi pentru a-ți așeza cafeaua dimineața sau ceaiul de la ora 5, alături de revistele sau cărțile pe care le citești, dar și pentru a instala o vază cu flori sau obiecte decorative deosebite. Desigur, consola semi-rotundă își găsește utilitatea și în interior-în colțul de lângă canapea, în holul de la intrare sau în orice loc din casă. Eleganța și finețea granitului înnobilează orice spațiu în care este amplasat. 

Comandă online sau vino în depozitele VINCA din Bacău și Roznov, Neamț!

Produse similare