Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Monument granit Negru Absolut Aripi Patrate

COD PRODUS: 11000
5200.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluseMonument granit Negru Absolut Aripi Patrate

Dimensiuni: 125*135*6 cm

Va oferim servicii complete pentru monumente funerare la cheie: scris, fotoceramica, felinare, vaze, gard si placari cu granit in aceiasi culoare.

Livrare in toata tara! Cumparati minim 2 bucati si primiti transport gratuit.

Monument granit Gri Oriental remarcabil prin durabilitate si detaliile granitului. La cerere, produsul se poate personaliza. Textul se sapa in material si apoi se coloreaza la cerere cu spray special pentru rezistenta la intemperii. Daca dupa o perioada lunga de timp se sterge, textul se poate reface usor prin aplicarea aceluiasi spray. Literele raman gravate in monument. Granitul este format din materiale dure ca feldspati, cuartite, care se contopesc intr-o roca foarte dura ideala pentru blaturi de bucatarie (lustrul lor este rezistent la acizi menajeri precum otetul, suc de citrice si la zgarieturi). 

Ne puteti gasi la depozit Vinca in judetul Neamt, localitatea Roznov, str. Paltinului, nr.883 si in localitatea Nicolae Balcescu, Bacau DN2, nr. 1248, intrarea in Bacau dinspre Adjud.

Produse similare