Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Monument Granit Negru Piper M1

COD PRODUS: vnc8379
2350.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluseMonument Funerar cu Cruce Granit Negru Piper M1

Dimensiuni: M1 inaltime 125cm;  lungime 68cm; grosime: 8cm.

Va oferim servicii complete pentru monumente funerare la cheie: scris, fotoceramica, felinare, vaze, gard si placari cu granit in aceiasi culoare.

Monument funerar granit Negru Piper cu cruce remarcabil prin culoare, durabilitate si detaliile granitului. Granitul este format din materiale dure ca feldspati, cuartite, care se contopesc intr-o roca foarte dura rezistenta la mediul extern. Vinca.ro va ofera o gama larga de modele de monumente din marmura si granit. Avem o echipa de montatori cu o vasta experienta care pot sa personalizeze orice lucrare si pot realiza cu profesionalism monumente din granit si marmura. Piatra naturala se poate personaliza la cerere si suntem obligati sa folosim materiale de cea mai inalta calitate, utilajele cele mai performante si montatori calificati. 

Ne puteti gasi la depozit Vinca in judetul Neamt, localitatea Roznov, str. Paltinului, nr.883 si in localitatea Nicolae Balcescu, Bacau DN2, nr. 1248, intrarea in Bacau dinspre Adjud.

Produse similare