Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturala sandstone rosu forme mici

COD PRODUS: vnc211
35.00 lei
Pret pe rand Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt inclusePiatra naturala sandstone rosu forme mici

Ambalaj: europaleti 120*80cm; pentru cantitati mai mici de 10m2 se ambaleaza in cutii de carton

Greutate/rand: 35-40 kg

Tara de provenienta:  Bulgaria

Grosime:  1-2cm, 3-4cm

Utilizare: Piatra naturala Sandstone rosu forme mici este ideala pentru amenajari exterioare (alei si carari stil „pas japonez” in gradina/ curte, placare fatade case, pavaje terase, curti, placare scari, placare ziduri, decoratiuni diverse).

Sandstone-ul este un material de constructie popular din cele mai vechi timpuri. Este relativ moale, ceea ce il face usor de sculptat sau finisat. Aceasta piatra a fost utilizata pe scara larga in intreaga lume la construirea de temple, case si alte cladiri. De asemenea, a fost folosita in scopuri artistice pentru a crea fantani si statui ornamentale.

Montaj:  Pentru montaj recomandam adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi.  

Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Ca piatra de amenajare si de constructie, sandstone-ul nu numai ca este plin de caracter si de eleganta, dar are si o rezistenta destul de ridicata. Piatra naturala Sandstone Rosu, forme mici, va este livrata alaturi de un certificat de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra Sandstone isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. 

Vezi aici produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.  

Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.

Oferiti garantie pentru material? Materialul este o piatra naturala pentru care va putem oferi certificate de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Nu putem raspunde pentru crapaturile aparute pe parcursul montajului, pentru petele aparute dupa folosirea adezivului sau pentru pierderea luciului in timp.

Oferiti transport in tara? Oferim transport contracost in tara prin curier pana in 500kg. La cantitati peste 500kg va vom contacta personal pentru a stabili forma de transport.

De ce este piatra sandstone rosie / caramizie? De-a lungul timpului, cantitatile mici de minerale bogate in fier se descompun si fierul este oxidat in cristale de hematit care formeaza o panza foarte subtire asemanatoare cu vopseaua pe granulele de nisip de cuart. Cristalele de hematita absorb toate culorile deschise, cu exceptia rosului pe care il reflecta, conferind placilor sandstone culoarea lor rosie.

Daca aveti nelamuriri, accesati rubrica Intrebari Frecvente sau contactati-ne.

Produse similare