Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

A PLUS

COD PRODUS: vnc2620
225.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Tonifiant de impermeabilizare la ulei pentru materialele de construcție recompuse, pe bază de rășinăA-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină. Ideal pentru evidențierea și aducerea la lumină chiar și a culorilor cele mai șterse, protejând suprafețele de probleme precum amprentele digitale imprimate prin utilizarea normală sau cauzate în faza de instalare. Produsul poate fi aplicat fie pe plăci, fie pe articole finite precum plite, blaturi pentru lavoare etc. Excelenta formulă stabilă și impregnantă face ca A-PLUS să fie utilizabil și pentru recuperarea și înnoirea culorii suprafețelor uzate, precum pardoseli, scări, pervazuri, balustrade, mese etc., evidențiind tonurile cromatice și protejând totodată structura suprafeței, fără a crea pelicule inestetice. Produsul este stabil împotriva radiațiilor UV și a spălărilor de întreținere. Excelent atunci când este utilizat cu gama de produse de întreținere precum A-SHINE, spray de curățare care nu lasă halouri, sau în combinație cu A-CLEANER, detergent specific pentru îndepărtarea depunerilor de calcar.

APROXIMATIV 35-80 Mp/l, depinde de metoda de operare și de suportul tratat.

Precautii

Faceți întotdeauna un test preliminar, într-un loc puțin vizibil, pentru a verifica compatibilitatea cu suprafața, pentru a verifica următoarea nuanță a materiale și pentru a verifica consumul in funcție de absorbția materialului pentru care este destinat și la metoda de procesare.
Nu aplicați la temperaturi mai mici de 10°C, pe suprafețe prea calde sau în bătaia soarelui, temperatura optimă pentru tratare este cuprinsă între 10°C și 25°C. Protejați suprafața de contactul cu apa în primele 24 de ore.

Produsul se utilizează în forma în care este furnizat. Pe suprafața perfect curată și uscată, Distribuiți produsul A-PLUS în cantitate mică la fiecare aplicare, în mod uniform și regulat, evitând formarea de pete de exces de produs pe suprafață și folosind un tampon, o perie lată moale sau o cârpă de bumbac necolorat.

Produse similare