Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

SINTOLIT

COD PRODUS: vnc2634
90.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluseSintolit este o rășină poliesterică utilizată pentru lipirea și umplerea marmurei, granitelor și pietrelor, cu proprietăți bune de rezistență și stabilitate. Sintolitul este disponibil în diferite tipuri în funcție de utilizare; fiecare pachet este furnizat complet cu întăritorul său (peroxid de benzoil - aproximativ 2% din greutate).

Sintolit se caracterizează prin întărire rapidă și aderență foarte puternică, oferind o usoara lustruire. Sintolitul este un chit care:

a) atunci când este depozitat la temperatura camerei, păstrează caracteristicile neschimbate cu mult peste perioada de garanție (12 luni);

b) nu conține solvenți toxici în formulare ;

c) este fabricat cu o instalație de vid pentru a elimina aerul din compus, pentru a garanta calitatea și cantitatea reală volumetrica.

Pe suprafețele curate și uscate, luați cantitatea necesară de produs și adaugati întăritorul în măsura de 2 - 3 %. Se amestecă bine și se aplică.

Timp de lucru: 3 - 5 minute

Intarire: 30 – 60 minute in raport cu temperatura ambientala.

Sfaturi: aveți grijă să nu puneți în contact bucăți de produs întărit sau unelte murdare de întăritor cu produsul în borcan.

Curatare: mainile si obiectele pot fi curatate cu alcool sau acetona.

Ajuta la lipirea bucăților de marmură și cimentarea fisurilor. De asemenea, este potrivit pentru piatră și ceramică

Produse similare