Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

MICROSIL

COD PRODUS: vnc2636
295.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Ascunde rugozitatea de pe granit si marmura colorata si imbunatateste culoarea.MICROSIL îmbunătățește strălucirea și este potrivit pentru tratarea culorilor de marmură și granit, îmbunătățind calitatea  si culoare naturală a acestora. Produsul MICROSIL trateaza materialele sa fie rezistente la apă, este ușor la aplicare si nu lasa reziduri pe suprafețele pe care se află produsul aplicat. Tratamentul cu produsul MICROSIL NORMAL are multe avantaje, cum ar fi: o rezistenta la spalare, o imbunătățirea a suprafeței, o aplicare a tonurilor de culoare necesare și de lungă durată de viață, de luciu si ascunde rugozitatea materialelor, închizand crăpăturile mici de pe ele.

Aplicare manuala: 35/40 mp pe litru.

Aplicare automata: 80/100 mp Litru. 

Utilizați produsul pe o suprafata uscată. Vă sfătuim să nu utilizați acest produs pe marmură albă.

Manual: aplicați produsul MICROSIL NORMAL pe dale plasate orizontal, permițând produsului să picure pe suprafața de răspândire a acesteia uniform cu un tampon de hârtie; după câteva secunde, vă sugerăm sa utilizati o carpă din microfibră.

Aplicarea automată pe plăci lustruite și perfect uscate: aplicați produsul MICROSIL NORMAL neutru sau cu culoare folosind o mașină pentru ceara.

 Aplicarea automată pe plăci netezite și perfect uscate: Umeziți suprafețele netezite ale plăcilor cu o cantitate generoasă de MICROSIL NORMAL și lăsați-l sa se usuce timp de 3/4/5 zile. Așezați plăcile pe linia de lustruire pornind de la ultimele 2/3 capete.

Produse similare