Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Impermeabilizat efect umed Grezzo

COD PRODUS: vnc2627
170.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Protectiv intensificator de culoare pentru piatra GREZZODescoperiți soluția protecție GREZZO, ce redă suprafețelor din marmură, granit și alte pietre naturale un aspect umed și o culoare vibrantă. Este recomandat în special pentru pietrele cu finisaje flamate, sablate, cioplite sau anticate. Formula specială a produsului GREZZO protejează piatra împotriva infiltrării lichidelor, în timp ce permite eliminarea umidității din porozități și permite suprafeței să respire.

Un avantaj esențial al acestui produs este că nu lasă pelicule inestetice pe suprafața tratată.

Instrucțiuni de utilizare: Produsul nu trebuie diluat. Înainte de aplicare, agitați bine flaconul de GREZZO. Suprafața trebuie să fie curată (se recomandă detergentul B-LEM3 EXXTRA MG) și uscată, iar petele trebuie îndepărtate de pe piatră. În cazul în care există murdărie persistentă, puteți folosi detergentul Ultrastripper. Aplicați produsul cu ajutorul unui MOP, pensulă sau trafalet. Asigurați-vă că aplicați într-un mediu bine ventilat, la o temperatură ambientală și a suportului cuprinsă între 10-30°C. După 30 de minute, îndepărtați excesul de produs cu o lavetă curată.

Pentru materialele extrem de poroase, este recomandată a doua aplicare la 2 ore după prima strat. Cataliza completă a produsului are loc în 24 de ore de la aplicare, astfel că, pe cât posibil, evitați să călcați pe suprafață în acest interval.

Pentru întreținerea tratamentului, vă recomandăm spălarea periodică cu detergentul neutru B-WASH&POLISH.

Produs în Italia, disponibil în ambalaje de 1 L, 5 L și 25 L. Descoperiți calitatea italiană pentru protejarea și întreținerea impecabilă a pietrelor naturale!

nstructiuni de utilizare: Produsul nu trebuie diluat.
Agitati bine flaconul de GREZZO.  Aplicati produsul cu mop  pensula, trafalet. Aplicarea se va face cand temperatura ambientala si a suportului se incadreaza in intervalul 10-30° C, in locuri foarte bine ventilate. Asteptati 30 minute apoi indepartati excesul folosind o laveta curata.

In cazul materialelor foarte poroase aplicati o a doua mana la 2 ore de la prima. 

Cataliza completa survine dupa 24 de ore de la aplicate, deci este indicat, pe cat posibil, sa nu se paseasca pe suprafata in acest interval. 

Produsul este gata pentru utilizare. Aplicaţi produsul din abundenţă cu mijloacele corespunzătoare în mod uniform pe suprafaţă.

 

Produse similare