Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Trepte Granit Shivakashi 3cm

COD PRODUS: vnc2821
Pret cu TVA inclus

Granitul Shivakashi este perfecta pentru stilizarea treptelor, deoarece această piatră naturala este durabilă și poate fi curățată cu ușurință de murdărie. Granitul Shivakashi este extras din carierele de piatra din sudul Indiei.


Acest produs poate avea un pret pe ml cuprins intre: 307.00lei - 336.00lei

Vrei sa afli pretul pe dimensiunile tale? Completeaza aici

Va rugam introduceti datele in formularul de mai jos pentru a va crea oferta personalizata.

Scrie dimensiunea in metri

Scrie dimensiunea in metri


Granitul Shivakashi 3cm care este extras din carierele de piatra din sudul Indiei, are o nuanta de roz pal, cu veniaturi rosu-bej.  

Dimensiuni: Lungime: 95 cm. Latime: 60/65 cm. Grosime: 2 cm. Greutate: 60 kg/mp.

Utilizare: Ideal in stilizarea treptelor, datorita rezistentei la zgarieturi si umiditate.

Montaj: Pentru montajul treptelor din granit Shivakashi se recomanda folosirea Adezivului Super Flexibil VKW 128. Pentru o oferta privind montajul, va rugam sa ne contactati prin telefon sau mail.

Detalii pret si personalizare: Pretul afisat include o finisare de tip bizot pe o lungime, fara decupaje. Imaginea alaturata materialului, ilustreaza  finisajul tip bizot. Granit Shivakashi este disponibil si in lastra sau semilastra. Treptele vor fi executate personalizat pentru fiecare client, avand in vedere dimensiunile, finisarea, precum si decupajul dorit de acesta.

Pretul afisat este orientativ si se refera la o dimensiune medie standard.

Video

Cele mai bune oferte

Marmura - Granit - Piatra naturala

Transport

In toata tara

Intretinere: Pentru intretinerea treptelor din Granit Shivakashi va recomandam folosirea unui detergent de curatare adecvat (Deter Lavo sau Dopo Posa), iar pentru sigilarea suprafetei, este indicata folosirea unui tratament impermeabilizant (Water Block, A Plus), care va preveni aparitia petelor.

Fiabilitate: Treptele din Granit Shivakashi  va sunt livrate alaturi de un certificat de conformitate. Granitul este al doilea material, dupa diamant, ca duritate, rezistand la orice zgarietura, chiar si la contactul cu substante acide.  Treptele Granit Shivakashi au o durabilitate de 100+ ani.

Deoarece această piatră are un aspect unic și predominant cu un aspect distinct de cristale maro lucioase și model negru pătat, Granitul Shivakashi este un tip de rocă plutonică neobișnuită.

Acest granit poate fi prelucrat cu multe finisaje diferite pentru a se potrivi nevoilor cumpărătorului. Granit Shivakashi este o optiune excelenta pentru stilizarea treptelor.

Produse similare