Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Detergent acid Bert 27

COD PRODUS: vnc521
59.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Detergent Acid Extra Forte B 27 concentratDescoperiți detergentul acid extra concentrat Bellinzoni B 27, ideal pentru curățarea și întreținerea eficientă a granitului, ceramicii, gresiei, teracotei, betonului și suprafețelor nelustruite în general.

Acest produs este extrem de eficace împotriva ruginei și reprezintă alegerea perfectă pentru podelele contaminate cu ulei și grăsimi, eliminarea reziduurilor de ciment, saruri, eflorescențe și depozite saline.

Bellinzoni B 27 se utilizează cu succes pentru curățarea suprafețelor cu murdărie persistentă, pete de rugina sau depozite de nitrat de potasiu.

Formează o spumă bogată ce nu curge, ceea ce îl face ideal pentru curățarea post-constructor a suprafețelor verticale (pereti acoperiti cu placi sau lastre), asigurând o aderență excelentă pe suprafață.

Cu ajutorul detergentului acid extra concentrat Bellinzoni B 27, veți reda strălucirea și aspectul impecabil al suprafețelor din granit, ceramica, gresie, teracotă, beton și multe altele, pregătindu-le pentru a străluci în întreaga lor frumusețe.

Video

Cele mai bune oferte

Marmura - Granit - Piatra naturala

Transport

In toata tara

Pentru curățarea pardoselilor: Diluați 10/20 ml de Bellinzoni B 27 într-un litru de apă și aplicați soluția cu ajutorul unui mop. Lăsați să acționeze timp de 5-10 minute, apoi frecați cu o perie cu peri din nylon sau cu paduri abrazive ori cu un mop. Dacă este necesar, puteți utiliza o mașină monodisc cu 150-250 rpm, echipată cu un pad abraziv roșu sau verde. La final, clătiți abundent cu apă. În cazul în care este necesar, repetați operațiunea. Asigurați-vă că la final nu rămân resturi de soluție pe suprafață.

Pentru aplicarea pe suprafețele verticale: Aplicați soluția și frecați cu o perie. La final, clătiți foarte bine cu apă în cantitate mare, eventual utilizând jet de apă.

Bellinzoni B 27 este disponibil în ambalaje de 1 Kg, 5 Kg și 25 Kg și este produs în Italia.

Cu ajutorul acestui produs de calitate, veți putea curăța și îngriji cu succes pardoseli și suprafețe verticale, asigurându-le un aspect impecabil și o strălucire de durată.

Utilizati manusi din cauciuc antiacid in timpul utilizarii detergentului acid. Contine agenti tensioactivi non-ionici, biodegradabili peste 90%. Iritant pentru ochi si pentru piele. In caz de contact, spalati-va imediat cu apa din abundenta. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produse similare