Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Detergent acid Dopo Posa

COD PRODUS: vnc521
90.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Recomandat dupa montaj, pentru curatarea murdariei rezistente de pe suprafete mate, precum marmura nelustruita, piatra naturala sau travertinul neslefuit.Cantitate: 1 Litru

Utilizari: Acest tratament este recomandat pentru suprafete poroase, nelustruite. Nu se aplica pe suprafete lucioase.

Recomandat dupa montaj, pentru curatarea murdariei rezistente de pe suprafete mate, precum marmura.

Proprietati: Dopo Posa Marmi este un detergent capabil sa elimine depozitele calcaroase si organice de pe suprafete mate precum marmura, fara a provoca deteriorarea suprafetei in sine, daca este diluat adecvat.

 

Video

Cele mai bune oferte

Marmura - Granit - Piatra naturala

Transport

In toata tara

Se aplica dupa montaj pentru curatarea murdariei rezistente de adeziv, chit, etc. Se dilueaza 1 parte de acid cu 5 parti de apa sau 1 parte de acid cu 10 parti de apa, in functie de gradul de incrustare, murdarie. Aplicati in mod uniform pe toata suprafata si asteptati cateva minute, sa actioneze. Adunati resturile cu un aspirator pentru lichide sau cu o carpa. Se clateste cu apa din abundenta.

Utilizati manusi din cauciuc antiacid in timpul utilizarii detergentului acid. Contine agenti tensioactivi non-ionici, biodegradabili peste 90%. Iritant pentru ochi si pentru piele. In caz de contact, spalati-va imediat cu apa din abundenta. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produse similare