Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Detergent curatare marmura si granit Lem3

COD PRODUS: vnc238
52.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Detergent concentrat neutru, marmura, granit, beton, LEM3Descoperiți detergentul neutru concentrat LEM-3, creat special pentru întreținerea podelelor din marmură, granit, alte pietre naturale, ciment, cotto, gresie și chiar sticlă. Cu o puternică capacitate de degresare, acest detergent este extrem de eficient împotriva tuturor tipurilor de murdărie, în special a celor pe bază de grăsimi și uleiuri. În plus, pH-ul echilibrat al LEM-3 protejează strălucirea marmurei.

Mod de utilizare: Diluție pentru spălarea periodică: 30-50 ml la un litru de apă. Pentru murdărie rezistentă: 100 ml la un litru de apă. Pentru aplicare manuală, diluați produsul într-o găleată cu apă, amestecați bine și apoi curățați suprafața folosind mătura, mopul, laveta, etc. După ce suprafața este curată, lăsați-o să se usuce.

Pentru aplicare cu mașina, diluați produsul direct în rezervorul mașinii, echipată cu un pad (alegeți tipul în funcție de gradul de murdărie) și curățați podeaua. Se recomandă recuperarea apei murdare cu ajutorul unui aspirator pentru uscat/umed.

Cu un litru de produs puteți trata între 100-150 mp, în funcție de diluție.

Disponibilitate: Ambalaje de 1 kg și 5 kg. Pentru comenzi de 25 kg, produsul este disponibil la comandă, iar plata anticipată este necesară pentru variantele disponibile în 7-10 zile. După plasarea comenzii, veți fi contactat de către un operator de vânzări.

Cu ajutorul detergentului LEM-3, veți asigura întreținerea optimă și aspectul impecabil al podelelor din diferite tipuri de materiale, pentru a străluci în întreaga lor frumusețe.

Video

Cele mai bune oferte

Marmura - Granit - Piatra naturala

Transport

In toata tara

Diluție:

  • Pentru spălarea periodică: Adăugați 30-50 ml de produs într-un litru de apă.
  • Pentru murdărie rezistentă: Adăugați 100 ml de produs într-un litru de apă.

Aplicare manuală:

  1. Diluați produsul într-o găleată cu apă și amestecați bine soluția.
  2. Curățați suprafața folosind mătura, mopul, laveta etc.
  3. Odată ce suprafața este curată, lăsați-o să se usuce.

Aplicare cu mașina:

  1. Diluați produsul direct în rezervorul mașinii, echipată cu un pad (alegeți tipul în funcție de gradul de murdărie).
  2. Curățați podeaua cu ajutorul mașinii.
  3. Se recomandă recuperarea apei murdare cu ajutorul unui aspirator pentru uscat/umed.

Concentrație și acoperire: Cu un litru de produs puteți trata între 100-150 mp, în funcție de diluție.

Aceste instrucțiuni simple vă vor ajuta să utilizați eficient detergentul nostru pentru întreținerea podelelor. Asigurați-vă că urmați indicațiile și veți obține rezultate excelente în curățarea și menținerea aspectului impecabil al suprafețelor din diferite tipuri de materiale.

Utilizati manusi din cauciuc in timpul utilizarii produsului. Iritant pentru ochi si pentru piele. In caz de contact spalati-va imediat cu apa din abundenta. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produse similare