Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatră naturală scapițată Galala

COD PRODUS: Vncn-34
135.00 lei
Pret pe rand Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt inclusePiatră naturală scapițată Galala este folosită pentru placări exterioare și interioare.

Intrebuințări: placarea interioară a pereților, placarea fațadelor, teraselor, aleilor din gradină, a scărilor interioare și exterioare, precum și la construirea de mobilier, șeminee sau fântâni arteziene. Pe lângă funcția estetică integratoare, piatra naturală scapițată are și avantajul rezistenței și versatilității.

Fie că îți dorești să realizezi o amenajare în stil rustic, mediteranean, modern, industrial, clasic sau scandinav, în depozitele VINCA vei găsi cu siguranță piatra scapițată ideală. Dacă nu poți ajunge în depozitele și showroom-urile noastre de piatră naturală din Bacău, Neamț sau Iași, îți livrăm, în siguranță, oriunde în țară, rândurile de piatră de care ai nevoie.

Fiind importatori direcți de piatră scapițată, oferim cele mai bune prețuri din piață.

Ambalaj: europaleți 120*80cm; pentru cantități mai mici de 10m2 se ambalează în cutii de carton 

Greutate/rând: 35-40 kg 

Țară de proveniență: Egipt

Dimensiune: 20/25/30 lungime cu lățimi de 7 cm 

Utilizare: 

  • Amenajări exterioare: placare fațade case, placări garduri, socluri, ziduri. 
  • Amenajări interioare: placare pereți, placare șemineu, placare bar. 

 

Montaj:  Pentru montaj recomandam adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi.  

Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Piatră naturală scapițată Galala vă este livrată alături de un certificat de conformitate. Dacă este întreținută corespunzător, Piatra naturală scapițată Galala își poate păstra culoarea și luciul zeci de ani. 

Vezi produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.   

Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.

Oferiți transport în țară?  Oferim transport contracost în țară prin curier până în 500kg. La cantități peste 500kg vă vom contacta personal pentru a stabili forma de transport.  

Se poate plăti și în rate?   Prin programul CETELEM/TBI/CAR produsele noastre se pot achiziționa și în rate. 

VINCA va ofera o gama diversa de piatra naturala, de diferite dimensiuni, forme si nuante, suficiente pentru a va starni imaginatia si a va ajuta in realizarea proiectelor dumneavoastra.

✔️ Ai nevoie de blaturi, glafuri sau trepte din piatra naturala? Incearca noul calculator online aici: www.calculator-marmura-vinca.ro. Completezi dimensiunile, alegi tipul de piatra, modelul/culoarea si obtii imediat un pret personalizat pentru proiectul tau.  

✔️ Esti Montator si cauti sa-ti rotunjesti veniturile? Afla cum poti deveni Partener Vinca aici: Partener Vinca

✔️ Si daca vrei sa economisesti 1200lei la cumpararea blatului de bucatarie, citeste mini-ghidul gratuit de aici.

Produse similare