Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturala Sunny splitface 7*30*1.5cm

COD PRODUS: vnc523
125.00 lei
Pret pe rand Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt inclusePiatra naturala Scapitata Sunny

Prin scapitare, suprafata pietrei naturale capata acest aspect rural, vechi, neprelucrat, nefinisat. Scapitarea este un procedeu mecanic, nu natural, in sensul ca piatra nu este afectata, neprezentand astfel riscul spargerii sau craparii de-a lungul timpului.

Ambalaj: europaleti 120*80cm; pentru cantitati mai mici de 10m2 se ambaleaza in cutii de carton 

Greutate/rand: 40-50 kg

Tara de provenienta:  Egipt 

Grosime: 1,5cm

Dimensiune: lungime 30cm, latime 7cm 

Utilizare: Piatra naturala Scapitata Sunny este ideala atat pentru amenajari exterioare (placare fatade, terasa, gradina, scari), cat si pentru amenajari interioare (placare pereti bucatarie, living, placare semineu).

Montaj:  Pentru montaj recomandam adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi.  

Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Piatra naturala Scapitata Sunny va este livrata alaturi de un certificat de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala Scapitata Sunny isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Vezi produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.   

Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.

Cum se face livrarea? Dupa confirmarea precomenzii de pe site de catre un consilier de vanzari, detaliile livrarii se discuta personalizat.

  • Optiunea 1: Livrare direct la domiciliul clientului. Oferta se personalizeaza in functie de comanda;
  • Optiunea 2: Ridicarea comenzii de unul din depozitele Vinca: Iasi, Bacau, Neamt.

 

Oferiti transport in tara? Oferim transport contracost in tara prin curier pana in 500kg. La cantitati peste 500kg va vom contacta personal pentru a stabili forma de transport. 

Daca aveti nelamuriri, accesati rubrica Intrebari Frecvente sau contactati-ne.

VINCA va ofera o gama diversa de piatra naturala, de diferite dimensiuni, forme si nuante, suficiente pentru a va starni imaginatia si a va ajuta in realizarea proiectelor dumneavoastra.

Produse similare