Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturala Sunny Splitface Ivory

COD PRODUS: vnc551
125.00 lei
Pret pe rand Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt inclusePiatra naturala Sunny Splitface Ivory

Ambalaj: europaleti 120*80cm; pentru cantitati mai mici de 10m2 se ambaleaza in cutii de carton

Greutate/rand: 40-50kg

Tara de provenienta:  Egipt

Grosime:  1-2cm 

Utilizare: Piatra naturala Sunny Splitface Ivory poate constitui un interesant element in decorarea peretilor sau a diferitelor elemente de arhitectura ale cladirii dumneavoastra. Poate fi folosita atat in placari interioare, cat si in placari exterioare.

Pentru inspiratie, consultati rubrica „Sfatul Designerului”.

Prin scapitare, suprafata pietrei naturale capata acest aspect rural, vechi, neprelucrat, nefinisat. Cu toate acestea, se pot crea amenajari interioare si exterioare moderne si spectaculoase cu acest tip de piatra.

Montaj:  Pentru montaj recomandam adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi.  

Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Piatra naturala Sunny Splitface Ivory va este livrata alaturi de un certificat de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala Sunny Splitface Ivory isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Vezi produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.   

Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.

Unde va putem gasi? Depozitele Vinca sunt situate: in judetul Neamt, localitatea Roznov, str. Paltinului, nr.883 ;  in localitatea Nicolae Balcescu, Bacau DN2, nr. 1248, intrarea in Bacau dinspre Adjud; in Iasi -Letcani, km 10, vis-a-vis de Reprezentanta Toyota.

Pot vedea piatra inainte de a o cumpara? Da, puteti vedea toata gama produselor noastre in showroomurile VINCA din Bacau, Neamt si Iasi. Va rugam sa ne contactati pentru a fixa o intalnire. Daca nu puteti ajunge, livram mostre gratuite prin serviciul de curierat. 

Daca aveti nelamuriri, accesati rubrica Intrebari Frecvente sau contactati-ne.

VINCA va ofera o gama diversa de piatra naturala, de diferite dimensiuni, forme si nuante, suficiente pentru a va starni imaginatia si a va ajuta in realizarea proiectelor dumneavoastra.

Produse similare