Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturala gneiss scapitat

COD PRODUS: vnc379
47.00 lei
Pret pe rand Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt inclusePiatra naturala Gneiss Scapitat

Ambalaj: europaleti 120*80cm; pentru cantitati mai mici de 10m2 se ambaleaza in cutii de carton 

Greutate/rand: 35-40 kg

Tara de provenienta:  Bulgaria 

Grosime:  1-2cm, 3-4cm

Utilizare:

  • Amenajari exterioare: placare fatade case, placari garduri, socluri, ziduri.
  • Amenajari interioare: placare pereti, placare semineu, placare bar.

 

Montaj:  Pentru montaj recomandam adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi.  

Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Piatra naturala Gneiss Scapitat va este livrata alaturi de un certificat de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala Gneiss Scapitat isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Vezi produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.  

Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.

Oferiti transport in tara? Oferim transport contracost in tara prin curier pana in 500kg. La cantitati peste 500kg va vom contacta personal pentru a stabili forma de transport.

Unde va putem gasi? Depozitele Vinca sunt situate in : judetul Neamt, localitatea Roznov, str. Paltinului, nr.883 ;  in localitatea Nicolae Balcescu, Bacau DN2, nr. 1248, intrarea in Bacau dinspre Adjud; in Iasi -Letcani, km 10, vis-a-vis de Reprezentanta Toyota.

Daca aveti nelamuriri, accesati rubrica Intrebari Frecvente sau contactati-ne.

VINCA va ofera o gama diversa de piatra naturala, de diferite dimensiuni, forme si nuante, suficiente pentru a va starni imaginatia si a va ajuta in realizarea proiectelor dumneavoastra.

Produse similare