Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Granitul Verde Butterfly este o piatră naturală frumoasă, pământie, cu nuanțe și modele unice, care poate adăuga o notă deosebită bucătăriei tale. Datorită numeroaselor sale beneficii, granitul este un material ideal pentru blaturi de bucătărie, glafuri, trepte. Granitul este rezistent la temperaturi ridicate, la umiditate, la contactul cu obiecte ascuțite, la contactul cu substanțe acide și este un material antibacterian datorită porozității sale foarte scăzute. 

De ce granit verde butterfy?

Am ales câteva întrebări populare despre Granit Verde Butterfly și am răspuns la ele pentru tine!

Ce culoare are Granitul Verde Butterfly?

Acest granit dinamic are totul: verde, maro, gri, roșu și alb, precum și vene negre mai întunecate care vor adăuga o notă elegantă la orice schemă de design. În ciuda multitudinii de culori care compun modelul Verde Butterfly, acesta este predominant de culoare verde, mai ales atunci când este privit de la distanță.

Culoarea granitului Verde Butterfly este vizibil diferită în condiții de iluminare naturală față de cum apare în încăperi slab luminate de lumina arficială. Atunci când este privit la lumina din interior, nuanța verde poate fi mai ternă și mai puțin vibrantă. Dar, atunci când este văzută afară sau într-o cameră bine luminată - piatra strălucește cu adevărat, cu spectrul său complet de culori!

Ce nivel de granit este modelul Verde Butterfly?

Modelul Verde Butterfly este o selecție de granit de nivel 1, fiind una dintre cele mai accesibile alegeri de granit pentru blaturi de bucătărie sau baie.

Ce este unic la Modelul de granit Verde Butterfly?

Granitul Verde Butterfly este o piatră verde de culoare închisă, cu granulație grosieră până la foarte grosieră, care provine din perioada precambriană. În Europa este nominalizat ca monzonit datorită durității și conținutului de minerale.

Venele și culoarea variază de la o mostră la alta, deoarece unele au mai multe vene decât altele, cu nuanțe mai deschise de verde în toată placa - altele sunt piese complet solide care arată ca marmura. 

Granitul Verde Butterfly Granit este de obicei disponibil în dimensiuni de 2cm/3cm.

Ce mobilier se potrivește cel mai bine cu Granit Verde Butterfly?

Când vine vorba de alegerea culorii mobilierului, mulți proprietari de locuințe optează pentru arțar tradițional și alb. Mobila cu tonuri mai închise pot face ca bucătăria să pară prea sumbră atunci când sunt asociate cu aspectul întunecat al acestui granit.

Ce finisaje sunt disponibile pentru blaturi granit Verde Butterfly?

Blaturile din Granit Verde Butterfly sunt disponibile în mai multe finisaje de suprafață, cum ar fi un lustruit lucios, satinat, fiamat, etc.

Cum se întrețin blaturile de granit verde butterfly?

Pentru intretinerea blatului din granit Verde Butterfly, recomandăm folosirea unui detergent de curatare adecvat, Deter Lavo sau Dopo Posa.  

Pentru impermeabilizarea suprafetei, este indicata folosirea unui impermeabilizant (Water Block, N HOIL S sau Brill 01 Ultra) o dată sau de 2 ori pe an pentru a-i păstra luciul și luminiozitatea.

În concluzie, modelul Verde Butterfly este un granit frumos care poate fi folosit pentru blaturi de bucătărie, blaturi de baie, glafuri, trepte, pardoseli datorită beneficiilor sale numeroase.

Unde găsesc granit la prețuri avantajoase și calitate excelentă?

Vinca este distribuitor si importator de piatră naturală de peste 30 de ani. Aici poți găsi blaturi din granit într-o varietate mare de culori, modele și texturi. Blaturile comercializate de VINCA sunt de calitate, în sensul că nu se vor ciobi, degrada, putând, astfel, să te bucuri de ele o perioadă foarte lungă de timp. Aruncă o privire în portofoliul nostru și inspiră-te din lucrările clienților noștri fericiți.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.