Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Impermeabilizant Idea XC

COD PRODUS: vnc501
186.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Impermeabilizant cu efect umed pentru marmura, granit, piatra suprafata poroasa si lucioaseDescoperiti un impermeabilizant protectiv transparent pe baza de solventi, cu un efect minunat de umed, special conceput pentru a proteja pietrele naturale (cum ar fi marmura, granit, recompuse, cuart, aglomerate etc.) montate atat la interior, cat si la exterior, oferindu-le o bariera impotriva apei, uleiurilor, grasimilor si a umiditatii.

Acesta este ideal si pentru pietrele lustruite, avand capacitatea de a patrunde in profunzimea pietrei, creand astfel o reticula protectiva. Nu lasa reziduuri la suprafata pietrei si nu confera aspect de pelicula de plastic, astfel incat aspectul natural al pietrei ramane nealterat dar mai inchis la culoare.

Cu ajutorul acestui impermeabilizant, piatra va putea respira, fiind astfel evitata formarea de umezeala la interior si, implicit, deteriorarea in timp.

Beneficiind de aceasta protectie, patrunderea apei si a altor substante lichide in straturile pietrei este impiedicata, la fel ca si formarea de eflorescente saline la suprafata.

Cu un plus de eficienta, acest produs protejeaza piatra de efectele daunatoare ale radiatiilor UV, asigurandu-se ca chiar si pietrele aflate in mediul extern isi pastreaza aspectul frumos, fara decolorari sau deteriorari in timp. In plus, previne formarea de mucegai si ofera o buna protectie impotriva ciclului inghet-dezghet.

Un alt beneficiu estetic este acela ca suprafetele tratate vor capata un aspect umed placut, fara a deveni alunecoase.

Avand in vedere siguranta in bucatarii, produsul nostru, IDEA HP, a fost certificat "Food Safe", fiind potrivit pentru contactul accidental cu alimentele.

Impermeabilizantul nostru este disponibil in mai multe variante de ambalaj, pentru a satisface toate nevoile: 0,250 kg, 1 Kg, 5 Kg, 25 Kg si chiar 200 Kg.

Alege IDEA HP pentru protectia si frumusetea pietrelor naturale de interior si exterior!

Video

Cele mai bune oferte

Marmura - Granit - Piatra naturala

Transport

In toata tara

Pregătirea suportului: Înainte de aplicare, asigurați-vă că suprafața este curată (vă recomandăm să utilizați detergentul neutru LEM 3) și uscată. Orice mucegai, cruste sau pete trebuie îndepărtate, deoarece eliminarea lor ulterioară poate fi dificilă. Pentru curățarea acestora, vă recomandăm să utilizați detergentul ULTRA STRIPPER.

Aplicare: Produsul poate fi aplicat cu ușurință cu o pensulă, rolă (trafalet), mop sau cu un pulverizator de joasă presiune, la o temperatură între 10-30°C. Lăsați-l să se usuce la aer, iar după aceasta, suprafața va fi protejată. Eventualul exces de produs poate fi îndepărtat cu un burete sau cu o cârpă uscată.

Produse similare