Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

ZIMBABLACK

COD PRODUS: vnc2632
225.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Corector de culoare pentru suprafețe precum granit, marmură, piatră naturalăZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a cărui formulă saturează suprafețele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne.


Produsul atenuează defectele suprafeței precum semnele discrete apărute în diversele etape ale polizării și/sau lustruirii marmurei, granitului și pietrei naturale.
Produsul este stabil la radiații UV. Suprafețele tratate devin mai întunecate, mai uniforme ca aspect și capătă o calitate îmbunătățită.

Manual: picurați ZIMBABLACK în stropi pe plăcile uscate și dispuse orizontal, apoi uniformizați cu un șervețel de hârtie sau o cârpă uscată și curată.

Automatizat: aplicați produsul cu ajutorul mașinilor de ceruit, în forma neutră sau cu adaosul pigmenților noștri, după cum este necesar.

Plăci polizate la 1200: asigurați-vă că placa este complet uscată. Aplicați uniform, cu o rolă sau o pensulă, pe placa dispusă de preferință în poziție orizontală. Lăsați să se usuce timp de minimum 48 de ore. Terminați lustruirea cu capetele de lustruire (ultimele 2 sau 3 capete).

Aproximativ 25 mp/l

Se recomandă să nu aplicați ZIMBABLACK pe plăci umede sau tratate în prealabil cu alte materiale.

Produse similare