Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

ZIMBABLACK

COD PRODUS: vnc2632
225.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Corector de culoare pentru suprafețe precum granit, marmură, piatră naturalăZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a carui formula satureaza suprafetele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adaugarea anumitor pigmenți, se utilizeaza pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reinsufletind tonurile cromatice și aducand la lumina chiar și culorile cele mai terne.


Produsul atenueaza defectele suprafetei precum semnele discrete aparute in diversele etape ale polizarii si/sau lustruirii marmurei, granitului și pietrei naturale.
Produsul este stabil la radiatii UV. Suprafetele tratate devin mai întunecate, mai uniforme ca aspect și capata o calitate imbunatatita.

Manual: picurati ZIMBABLACK in stropi pe placile uscate si dispuse orizontal, apoi uniformizati cu un servetel de hartie sau o carpa uscata si curata.

Automatizat: aplicati produsul cu ajutorul masinilor de ceruit, in forma neutra sau cu adaosul pigmentilor nostri, dupa cum este necesar.

Placi polizate la 1200: asigurati-va ca placa este complet uscata. Aplicati uniform, cu o rola sau o pensula, pe placa dispusa de preferinta in pozitie orizontala. Lasati sa se usuce timp de minimum 48 de ore. Terminati lustruirea cu capetele de lustruire (ultimele 2 sau 3 capete).

Aproximativ 25 mp/l

Se recomanda sa nu aplicati ZIMBABLACK pe placi umede sau tratate in prealabil cu alte materiale.

Produse similare