Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Ideea Black

COD PRODUS: vnc2632
227.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Impermeabilizant protectiv si intensificator pentru piatra interior exterior NEGRU IDEA BLACKImpregnant protectiv hidro si oleofug de culoare neagra pe baza siliconica pentru tratarea marmurei, granitului si altor pietre naturale negre.

Penetreaza cu usurinta in porozitatile pietrei, intensificand culoarea neagra, efect ce rezista in timp, chiar si pe suprafetele externe. 

Poate fi aplicat si pe pietre lustruite, care sunt rezistente la coloranti. Nu creeaza pelicule inestetice.

IDEA BLACK protejeaza impotriva infiltratiilor de apa sau substante uleioase, intensifica nuanta naturala a pietrei si permite mascarea zgarieturilor si defectelor pietrelor negre. 

 

IDEA BLACK rezista la radiatiile UV si are efect antistatic, ceea ce permite mentinerea suprafetei tratate curate pentru mai mult timp. 

  • Disponibil in ambalaj de 0,75 Kg. La comanda si in ambalaj de 5 Kg si 25 kg

 

Pregatirea suportului: Suprafata trebuie sa fie curata (se recomanda folosirea detergentuli neutru LEM-3) si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioară fiind dificilă. Se recomanda curatarea acestora cu detergentul ULTRA-STRIPPER.

Aplicare: Se aplica produsul cu o pensula sau trafalet, la o temperatura de 10-30°. Se lasa suprafata sa se usuce timp de 12/24 de ore. Odata uscata suprafata, se indeparteaza excesul de produs folosind o carpa curata sau un burete. Recomandam o atentie deosebita in eliminarea eventualului exces pentru a evita formarea de urme sau pete inestetice. Procesul de polimerizare completa a produsului pe suprafata tratata poate dura pana la 7 zile. Nu diluati produsul. Aplicati doar pe materiale complet uscate.

 

Randament: In cazul pietrelor lustruite, cu 1 Kg se pot trata cca 15-20 mp. In cazul pietrelor extrem de poroase, cu 1 Kgse pot trata cca 10 mp. 

Se recomanda sa nu aplicati Idea Black pe placi umede sau tratate in prealabil cu alte materiale.

Produse similare