Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

ANTIQUE MARBRE

COD PRODUS: vnc2621
120.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Protecție antipete filmogenă, cu efect de luciu umed, pentru toate suprafețele externe din piatră naturală brută.ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. ANTIQUE MARBRE HD62 este indicat în special pentru tratamentul pavajelor exterioare din piatră naturală (marmură, travertin, orice piatră în general) cu suprafață brută, neregulată, tăiată oblic, cioplită, tratată cu acid, șlefuită și sablată. Protejează suprafețele tratate împotriva murdăriei de natură uleioasă, precum și apoasă, formează o barieră lucioasă și impenetrabilă, cu o bună aderență la porozitatea materialului.

Aproximativ 10/12 l pentru 100 mp în funcție de absorbția materialului pentru care este destinat.

Nu aplicați pe suprafețe prea calde sau în bătaia soarelui. Nu călcați pe pavaj în timpul etapei de uscare.

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 0 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

Diluare: Produsul se utilizează în forma în care este furnizat (Numai pe suprafețe foarte compacte și cu porozitate redusă, se poate adăuga la produs o cantitate mică de solvent nitrocelulozic - de exemplu: 0,800 ml ANTIQUE MARBLE HD 62 + 0,200 ml solvent nitrocelulozic).

Aplicare: Curățați suprafața cu un detergent adecvat; clătiți bine cu apă curată. Pe materialul-suport perfect uscat, aplicați ANTIQUE MARBLE HD 62 manual, cu o cârpă de bumbac necolorat, în mod uniform, evitând absorbția neregulată. Ca alternativă, aplicați cu o pensulă, cu un burete dreptunghiular fin atașat la un clește și bine stors (precum bureții mașinilor de montat pardoseli) sau cu un pistol fără aer cu o deschidere a duzei de 0,5÷1 bari, evitând absorbția neregulată și uniformizând produsul cu ajutorul unei role cu peri scurți.

Se poate merge pe suprafața tratată după 24 de ore. Protecția este activă după 24-48 de ore și este completa după aproximativ 5-7 zile, în funcție de umiditatea din mediu. Pentru curățarea periodică de întreținere, utilizați detergenți neutri, de exemplu: DETERGON R3 sau ACHYTER sau BIOSAN.


Observație: Efectul de luciu asupra suprafeței tratate poate fi limitat prin aplicarea de alcool etilic în decurs de maximum 2-3 ore de la aplicarea produsului.

Produse similare