Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

IMPRIM RTF

COD PRODUS: vnc2625
195.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Corector pentru suprafețe precum granit, marmură, piatră naturalăIMPRIM RTF “Corrector” este un produs care se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negru de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed. Aplicarea sa permite restabilirea tonurilor cromatice ale tuturor acestor materiale care prezintă o colorație naturală săracă sau inadecvată și pentru care este necesar un corector de culoare superficial de calitate.

Produsul atenuează defectele suprafeței, precum semnele discrete apărute în diversele etape ale polizării și/sau lustruirii marmurei, granitului și pietrei naturale.
IMPRIM RTF “Corrector” se utilizează pe toate aceste materiale de piatră pentru a aduce la lumină chiar și culorile cele mai terne și pentru recuperarea și renovarea suprafețelor uzate (precum pardoseli, scări, pervazuri, balustrade, mese etc.), deoarece caracteristicile deosebite ale produsului evidențiază tonurile cromatice și, totodată, consolidează și întăresc structura suprafeței. Produsul este stabil la radiații UV și, prin urmare, este recomandată aplicarea și pe suprafețe exterioare.

Aplicarea produsului este ireversibilă și, prin urmare, acesta nu va putea fi îndepărtat. Efectuați întotdeauna o probă prealabilă într-un mic colț ascuns, pentru a verifica compatibilitatea produsului cu efectul dorit și pentru a determina consumul.

Produsul corectează orice defect superficial al marmurei, granitului și pietrei naturale de tip „lucios”, în mod eficient și durabil. Agitați bine ambalajul înainte de utilizare, întrucât pigmenții tind să se depună pe fund. Suprafețele de tratat trebuie să fie curățate în prealabil și perfect uscate.

Aplicați produsul cu ajutorul unei perii cu peri scurți sau al unei cârpe de bumbac umezită și curată și distribuiți-l în mod uniform.

Evitați băltirea și uscarea exceselor de produs pe suprafață. Așteptați 24 de ore pentru a permite absorbția, apoi înlăturați excesul de produs de pe suprafață cu ajutorul unei mașini de lustruit domestice sau al unei monoperii dotată cu discuri de pâslă sau cu un disc fin de sârmă.

Produse similare