Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

LITHOS

COD PRODUS: vnc2626
120.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Protecție de profunzime impermeabilă la apă, pe bază de solvent, pentru marmură, granit, piatră naturală,\r\nteracotă, aglomerate de marmură și cimentLITHOS este un produs de impermeabilizare la apă in profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior.

LITHOS reduce umiditatea care reiese din substrat, evitând astfel formarea de eflorescențe saline la suprafață, reduce absorbția hidrică, inhibă apariția mușchiului vegetal, mucegaiului și algelor. Respinge fixarea petelor cauzate de poluarea din aer, facilitând astfel curățarea ulterioară. LITHOS nu modifică permeabilitatea la vapori și permite o bună respirabilitate a materialului tratat, furnizând o excelentă rezistență a suprafeței tratate la agenții atmosferici, lumina solară și ploile acide.

Produsul nu îngălbenește și are o durată de viață utilă de peste zece ani.

piatră naturală foarte absorbanta: aproximativ 10/12 l pentru 100 mp fiecare mână aplicată.

piatră naturală porozitatea medie: aproximativ 5/10 l pentru 100 mp fiecare mână aplicată.

ciment: aproximativ 12/15 l pentru 100 mp fiecare mână aplicată în funcție de absorbția materialului pentru care este destinat.

Nu aplicați produsul în condiții de expunere la soare. Faceți întotdeauna un test de probă pe o suprafață mică pentru a verifica orice modificare a culorii materialului pentru care este destinat produsul.

LITHOS este adecvat pentru aplicare pe spatele plăcilor de marmură, împreună cu orice adeziv pe bază de ciment compatibil cu următoarele caracteristici: C2ES1; C2TES1; C2ES2; C2TES2. Federchemicals recomandă furnizorilor de piatră / constructorilor să verifice această compatibilitate adresându-se fabricantului adezivilor. Prin urmare, compatibilitatea adezivului cu produsul nostru de impermeabilizare / sigilare poate fi confirmată numai de fabricantul adezivilor.

Diluare: Produsul se utilizează în forma în care este furnizat.

Produse similare